Έστω ότι εκεί που αράζεις στη δουλειά, έρχεται ένας δημοσιογράφος σου βάζει το ματσούκι μπροστά στα μούτρα και σε ρωτάει “ποιος είναι ο πιο γαμάτος γυναικείος χαρακτήρας που πέρασε από την ελληνική τηλεόραση;”. Ζορίζεσαι λίγο, σκέφτεσαι την κυρία Ντένη, αλλά τελικά καταλήγεις στη θεάρα τη Σωσώ από τα “Εγκλήματα”.

Στα καπάκια, σου ζητάει να του πεις ποιον θεωρείς τον πιο σκατόψυχο τύπο που εμφανίστηκε ποτέ σε ελληνική σειρά. Ε, εκεί είναι πολύ εύκολο. Η Σωσώ τους γλεντάει όλους και με πολύ μεγάλη ευκολία. Γιατί είναι απλά γαμάτη!

Η Σωσώ η Παπαδήμα, καταφέρνει και μετατρέπει την κακία της σε χιούμορ κάνοντας έτσι τον εαυτό της απόλυτα συμπαθητικό. Ναι φίλε, συμπαθείς μια παρανοϊκή δολοφόνο που σιχαίνεται τα πάντα γύρω της και θέλει να αυτοκτονήσει παίρνοντας μαζί της όσο περισσότερους μπορεί. Και δε σε νοιάζει, γιατί η Σωσώ είναι είδωλο.

Η θεάρα προσπάθησε να ξεπαστρέψει τον άντρα της πολλές φορές αλλά δεν τα κατάφερε, πέρασε μια μικρή περίοδο τρομακτικής καλοσύνης, ώσπου στο τέλος… ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΡΕ! Να κάτσεις να το δεις να γελάσεις κι εσύ με την ψυχούλα σου. Όπως ακριβώς έχουν κάνει εκατομμύρια τηλεθεατές τα τελευταία χρόνια.

Τα “Εγκλήματα” υπήρξαν μία από τις πιο γαμάτες σειρές που παίχτηκαν ποτέ σε αυτή τη χώρα και η Καίτη Κωνσταντίνου που υποδύθηκε τη Σωσώ, ήταν καταλυτική στο να δημιουργηθεί φανατικό κοινό που αναπαράγει τις ατάκες ακόμη και σήμερα, 18 (ναι 18) χρόνια μετά την πρώτη της προβολή. 

Σε ευχαριστούμε για όλα μωρη αρρώστια Σωσώ…