Κι όμως φίλτατε, δύο δεκαετίες και βάλε, έχουν περάσει από τότε που έκανε την παρθενική της εμφάνιση στην μεγάλη οθόνη και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα κατάφερε να μετατραπεί σε sex symbol. Βλέπεις, η ταινία «Mask» (1994) μπορεί να μπήκε κατευθείαν στην λίστα με τις χαζοκωμωδίες, ωστόσο ήταν αρκετή για να απολαύσουν -ελεύθερα- τα αρσενικά όλου του γαλαξία το ταλέντο της, όπως και τις πλούσιες καμπύλες της Cameron Diaz.

Έλα ρε, δεν παίζει να μην θυμάσαι αυτήν την σκηνή…


Και μέσα σε αυτά τα 22 χρόνια παρουσίας της, η προκλητική σταρ του Hollywood έχει δείξει ουκ ολίγες φορές ότι ξέρει πώς να προκαλεί και πώς να παίζει με τις ανδρικές φαντασιώσεις. Ακόμα και σήμερα, λοιπόν, η Diaz μοιάζει το ίδιο sexy (μέχρι και άβαφη και απεριποίητη δηλαδή), όπως τότε που την είχαμε πρωτοδεί. Ναι, σε αυτήν την χαζοκωμωδία, όπως είπαμε. Και ναι, μπορεί στην πιο πρόσφατη ταινία της «The Other Woman» τα βλέμματα να έπεφταν κυρίως πάνω στο εκρηκτικό μπούστο της Kate Upton, αλλά η Diaz έχει κάτι το ξεχωριστό, ρε διάολε. Και λογικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι το κορμί της θα το ζήλευαν αρκετές 20αρες.

Κι επειδή μπορεί να ανήκεις κι εσύ να ανήκεις στην κατηγορία που θα πει “μα καλά, αν δεν είχε τις καμπύλες της τι θα έκανε ρε Προβοκάτορες;“, να σου υπενθυμίσουμε για την ιστορία, πως η εν λόγω κυρία έχει 4 Χρυσές Σφαίρες και το 2013 ήταν η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός άνω των 40. Ουπς…