Mια γυναίκα θα σου πει την αλήθεια για τα, όχι και τόσο δύσκολο να αποκαλυφθούν, γυναικεία ψέματακια.

Σύμφωνα με την Dailymail οι γυναίκες λένε ψέματα περισσότερο από τους άντρες. Συγκεκριμένα 4 στις 5 λένε καθημερινά ψέματα, από μικρά και αθώα, μέχρι μεγάλα και καταστροφικά. Οκ, είναι κάποια νούμερα με τα οποία εμείς οι γυναίκες δεν τα πάμε ιδιαίτερα καλά κι έτσι αν βρεθείς στο λάθος τόπο, τη λάθος στιγμή και κάνεις και μια λάθος ερώτηση θα πάρεις μία όχι και τόσο ειλικρινή απάντηση.

Γι’ αυτό κι εγώ θα στα πω να τα ξέρεις κι έτσι να αποφεύγεις συζητήσεις που τα περιλαμβάνουν.

Τα 7 νούμερα, που θα ξέρεις μόνο στο περίπου, είναι λοιπόν:

1. Πόσο χρόνο κάνουν οι γυναίκες για να ετοιμαστούν
Καμία δεν ξυπνάει με ροδοκόκκινα μάγουλα και βλεφαρίδες που τονίζουν τα μάτια της εκτός αν έχει κοιμηθεί βαμμένη. Το αποτέλεσμα που βλέπεις και πολλές φορές πραγματικά σε εντυπωσιάζει, χρειάζεται χρόνο. Τώρα, πόση ώρα ακριβώς της πήρε για το τελικό «φυσικό» ή μη αποτέλεσμα καλύτερα να μην ξέρεις γιατί θα σοκαριστείς. Αν θες να υπολογίσεις (στο περίπου λέμε), σκέψου το τελευταίο σου ραντεβού. 

2. Πόσους πρώην έχουν
Όντως τώρα θες να μάθεις; Κράτα το μυστήριο καλύτερα στη σχέση κι άσε το παρελθόν στο παρελθόν. Δεν έχει νόημα.

3. Πόσα κιλά είναι
Για όνομα του Θεού, από πού κατέβηκες; Όταν πέφτει στο τραπέζι μια τέτοια ερώτηση η γυναίκα σκέφτεται ότι είτε θέλεις να της πεις ότι είναι πολλά κιλά (το ξέρει από μόνη της) είτε ότι είναι πολύ λίγα (έχει τη γιαγιά της, δεν έχει ανάγκη εσένα).

4. Τι ηλικιά έχουν
Κλασσική, εικονογραφημένη, φοβερή ερώτηση που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να κάνεις. Κάπου εκεί γύρω στα 30, λίγο πάνω λίγο κάτω, αρχίζει το θέμα. Οπότε αν θέλεις να εκδικηθείς ή να κάνεις κακή εντύπωση σε μια γυναίκα, τότε ναι, μπορείς να το τολμήσεις.

5. Πόσα λεφτά χαλάνε στα ψώνια
Επειδή αν δεν είσαι ο εργοδότης δεν θα ξέρεις ποτέ πόσα βγάζουν οι γυναίκες, είναι δύσκολο να ξέρεις και πόσα χαλάνε. Είναι πολλά σου λέω τα λεφτά, Άρη. Όχι τόσα πολλά όμως για την θεά που θα κυκλοφορείς, ξανασκέψου το! Και τι θέλεις; Να έχει η φίλη της πιο ωραία παπούτσια και να ακούς εσύ μετά γκρίνια; Με τίποτα. Φυσικά υπάρχει κι ένα ποσοστό γυναικών που δεν ασχολείται ιδιαίτερα με την εξωτερική του εμφάνιση. Κυμαίνεται γύρω στο 1%.

6. Τι ύψος έχουν
Με τακούνια ή χωρίς; Κάτι παρόμοιο με τα κιλά συμβαίνει κι εδώ. Δύο πάνω, δύο κάτω δεν είναι και κανένα σοβαρό ψέμα, αλλά είναι ένα στάνταρ ψέμα. 

7. Ποιος είναι ο αριθμός του κινητού τους
Ποτέ δεν ξέρεις αν της έκανες καλή εντύπωση στο κλαμπ κι αν ο αριθμός που σου έδωσε είναι ο δικός της και όχι του Μπάμπη του Σουγιά κι αυτό μέχρι να καλέσεις και να σου απαντήσει η ίδια.

 

Υπάρχουν, βέβαια, και γυναίκες που τα λένε έξω απ’ τα δόντια δεν αμφιβάλλω, αλλά το ποσοστό είναι πολύ-πολύ μικρό. Τώρα που έμαθες αυτά μπορείς να παίξεις το παιχνίδι σου σαφώς καλύτερα.