Για κάτι τέτοια αφιερώματα είναι που αγαπάμε τη δουλειά μας όσο τίποτα. Και, ας μη γελιόμαστε, κάθε στρέιτ άντρας θα ήθελε πολύ να βρεθεί στη θέση μας. Αυτό γιατί σήμερα το κορίτσι μας είναι η απόλυτη Monica Bellucci. Το επόμενο Bond girl (η ίδια αρνήθηκε τον τίτλο-προτιμά το “Bond woman”) γεννήθηκε μια μέρα σαν σήμερα πριν από 51 χρόνια. Ναι, 51.

Κάπου εδώ αγαπητέ προβοκάτορα καταλαβαίνεις ότι μεγαλώσες. Την θυμάσαι ως “γοητευτική 40αρα”, ως “Ιταλίδα χυμώδη καλλονή”, ως “αντρική φαντασίωση” και άλλα τόσα κλισέ που χρησιμοποιούν οι δημοσιογραφοί. Από την άλλη όμως, ξέρεις ότι τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, ειδικά στην περίπτωσή της και απλά θυμάσαι την εικόνα της. 

Ερχόνται στο μυαλό σου εικόνες από τη “Μαλένα”, ή θυμάσαι τις ερωτικές της σκηνές. Και μετά συνειδητοποιείς ότι είναι πλέον 51 ετών και λες “δε μπορεί θα έχει γεράσει”. Τσεκάρεις πρόσφατες φωτογραφίες και καταλαβαίνεις ότι θα είναι εντυπωσιακή όσα χρόνια κι αν περάσουν. 

Εδώ ερχόμαστε εμείς για να σου προσφέρουμε μια πιο αναλυτική παρουσίαση της. Στη gallerie που θα δεις παρακάτω, είναι μαζεμένες μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές φωτογραφίες της.

Αλλά σιγά μη μέναμε εκεί. Η Monica μας έχει χαρίσει και απίστευτες ερωτικές σκηνές που έχουν μείνει στην ιστορία της μεγάλης οθόνης και οφείλουμε να σας τις παρουσιάσουμε.

Πρώτα στο “Shoot’Em Up”.

https://www.youtube.com/watch?v=Qtb-nwGh5TI

Μετά στη “Malena”.

https://www.youtube.com/watch?v=NrQ4ZBrxxas

Και μετά σε αυτήν που δεν την έχουμε δει και πάμε τρέχοντας στο video club να τη βρούμε.

https://www.youtube.com/watch?v=mh03QUtjBK4