Πριν από 8 χρόνια, ο θάνατος του παράτολμου Steve, γνωστού και ως “κροκοδειλάκια”, συγκλόνισε όλο τον κόσμο βυθίζοντας τους απανταχού θαυμαστές του σε θλίψη. Κανείς δεν πίστεψε πως για το θρύλο του Steve Irwin, υπήρχε άξιος συνεχιστής. Πόσο μάλλον η κόρη του! 

Έτσι κι έγινε. Το κορίτσι που μεγάλωσε στην αγκαλιά του λατρεμένου της πατέρα και φυσικά “από κούνια” στο βασίλειο των άγριων ζώων, έκλεισε τα 17, σπουδάζει Διοίκηση Τουριστικών Επαγγελμάτων και σκοπεύει να συνεχίσει τη ζωή της δουλεύοντας μόνιμα στον Ζωολογικό Κήπο της Αυστραλίας. 

Λογική συνέχεια θα πει κανείς αν δεν αναλογιστεί πως μέσα σε αυτά τα 8 χρόνια ουσιαστικά ζει δίπλα στην άγρια φύση, προβάλλοντας σπάνια είδη που κινδυνεύουν με εξαφάνιση ή όπως έλεγε και ο πατέρας της δίνοντας στα ζώα τη φροντίδα που θα ήθελε να δίνουν και αυτά σε εκείνη. Όπως φαίνεται τα έχει καταφέρει πολύ καλά. 

Με 450 χιλιάδες followers στο Instagram και πάνω από 100 χιλιάδες στο Twitter καταφέρνει να συνεχίζει στο μύθο προβάλλοντας και ενισχύοντας το σκοπό και το όραμα που ακολούθησε πιστά ο πατέρας της σε όλη του τη ζωή. 

Εκείνη έχει πλέον όλα τα εφόδια και το χρόνο για να συνεχίσει να μας εκπλήσσει.