Αγαπημένη πρωινή ασχολία για μας (φανταζόμαστε και για σας) τους Προβοκάτορες είναι το καθιερωμένο τεταρτάκι στο Instagram. Η φάση που έχεις βαρέσει 2-3 snooz και θες ακόμα ένα τεταρτάκι με το κρύο αεράκι του ανεμιστήρα να σε δροσίζει. Συνήθως όλα κυλούν φυσιολογικά στη φάση “τσεκάρω το Insta” πόσο μάλιστα αν έχεις επιλέξει (όπως εγώ) να ακολουθείς φωτογράφους ανά το κόσμο απολαμβάνοντας μεγευτικά τοπία. 

Χθες όμως συνέβη αυτό για το οποίο πρέπει να γράψεις, ενημερώνοντας τους απανταχού συναγωνιστές. Άλλωστε παραμένει ύψιστη προσβολή και τιμωρείται με λιθοβολισμό η απόκρυψη γυναικός που θέτει εις πυράν το ανδρικόν κορμί (mega-babe που λένε στα ξένα). Κι έτσι έγινε φίλοι, έμεινα να σκρολάρω το feed της για κανά 10 λεπτο. Τη λένε Alden Steimle (@aldensteimle) και όσο εγώ κάνω το Πανόρμου-Μαρούσι σε καθημερινή βάση, αυτή γυρίζει την Αμερική. 

Τώρα για το αν τα έχει όλα; Τα είπαμε. Βρήκα-Είδα-Κόλλησα είναι το Veni-Vedi-Vici της εν λογο φάσης. Σταματώ να ζαλίζω και σας αφήνω να το διαπιστώσετε εν τοις ιδίοις όμμασι. 


Και… Καλό Καλοκαίρι 

 

Φωτογραφίες: Alden Steimle