Είναι γνωστό πως το παγκοσμίως επιτυχημένο dating app εξαπλώνεται ραγδαία και στη χώρα μας. 

Παρόλο που ως λαός παραμένουμε πουριτανοί και “μαζεμένοι”, κορίτσια κι αγόρια δίνουν πόνο στο καθημερινό αγώνα του swipe. Βέβαια, αν με ρωτάτε για τo ποσοστό επιτυχίας των “matches” μάλλον μικρό θα ‘ναι. Προσωπικά, πολλές επιτυχίες δεν έχω (ακούσει), εσείς μπορεί, γι’αυτό και αντί να τις κουβαλάτε στο μυαλό σας κάντε ένα κόπο να τις γράψετε/περιγράψετε στα σχόλια παρακάτω.

Για όσους δεν ξέρουν τι εστί Tinder (φυσικά και δεν θα ξεκινούσα έτσι) να πούμε πως εκτός από app/κυνήγι -κυρίως σεξουαλικού- παρτενέρ, αποτελεί και την επιτομή της αυτοπραγμάτωσης #not.

Ο κόσμος φυσικά και θέλει να κλείσει σεξι συμφωνίες. Αντ’ αυτού όμως ούτε πολλά πολλά προσωπικά του μοιράζεται (κοινώς bio) ούτε πείθει με τις προσωπικές του φωτογραφίες. Να ξακαθαρίσουμε εδώ. Η 5ήμερη της 3ης Λυκείου, η εποχή που οι κολλητοί εισέβαλαν καταδρομικά σε καλοκαιρινά clubs και οι σέλφι στο καθρέπτη πρέπει να σταματήσουν να αποτελούν επιλογές! 

Όπως έχεις δει ή θα δεις αν κατεβάσεις το app, υπάρχουν άπειρα κορίτσια που ξεχωρίζουν με διαφορά στήθους, υπάρχει όμως και αυτό. Σ’αυτή αφιερωμένο προσωπικά και το άρθρο που γρήγορα διαβάζεις αυτή τη στιγμή. 

Συνεχίζεις να απορείς πως αυτό το κορίτσι, γράφει αυτά; Ξανακοιτάς πάνω διαβάζοντας προσεκτικά τα λόγια της; Κατεβάζεις το Tinder plus και ψάχνεις να τη βρεις στην Αμερική; 

Αν θεωρείς πως η παραπάνω είναι εξαίρεση, απόδειξη για το αντίθετο η Mila Kunis όπως και πολλά άλλα τοπ κορίτσια της πιάτσας. Γι’αυτό και την επόμενη φορά που θα μπεις, τσέκαρε τα εξής: 

Α. Περιγραφή. Γράψε κάτι που αναφέρεται σε σένα και όχι στο υπερεγώ σου. Καλός ο Φρόυντ, γυναίκα όμως δε θα σου βρεί. 

Β. Φωτογραφίες. Επέλεξε πρόσφατες φωτό. Ατάκες όπως αυτή “φαινόσουν διαφορετικός στις φωτό”, δεν σώνουν το πρώτο σας ραντεβού. Αν βρήκες τη φανταστική profile για το LinkedIn, εδώ φρόντισε να βρεις ακριβώς το αντίθετο. 

Γ. Συμπεριφορά. Σταμάτα να συνομιλείς ως bot και σεβάσου τις γυναίκες. Κόψε τα “Γεια”, “Τι κάνεις”, “Από που είσαι” και “Τι ψάχνεις”. Θα μίλαγες έτσι αν την έβλεπες στο μπαράκι της γειτονιάς σου; ΟΧΙ. Κάνε ένα κομπλιμέντο λοιπόν και προχώρα πεισματικά. 

Καλά ματσαρίσματα!