Το Füde Dinner Experience διοργανώνεται από την καλλιτέχνιδα και μοντέλο Charlie Ann Max, η οποία είπε στους New York Times ότι κάνει τις εκδηλώσεις της να μοιάζουν με πίνακες της Αναγέννησης επειδή είναι ρομαντική κατά βάθος.

Για $88, και αφού η κυρία Max έχει εγκρίνει τις αιτήσεις, οι επισκέπτες συγκεντρώνονται για να απολαύσουν, σύμφωνα με τον ιστότοπο: «σε έναν απελευθερωτικό χώρο που γιορτάζει τον πιο αγνό εαυτό μας, μέσα από τη μαγειρική με βάση τα φυτά, την τέχνη, το γυμνό και την αγάπη για τον εαυτό μας». Με άλλα λόγια: Είναι ένα γυμνό vegan δείπνο με ένα σωρό αγνώστους.

Το μοντέλο άρχισε να πειραματίζεται με γυμνές εκδηλώσεις το 2020. Διαχειρίζεται επίσης το Füde Breath-work Experiences, που αναπνέεις με γυμνούς αγνώστους και το Füde Clay Experiences, γυμνό- γλυπτική. Οκ. Τα δείπνα αρχικά ήταν μόνο με πρόσκληση, αλλά τα άνοιξε στους ανθρώπους που είχαν ακούσει γι’ αυτά μέσω του Instagram ή από στόμα σε στόμα.

Η κύρια τραπεζαρία ήταν ζεστά φωτισμένη και ντυμένη με σεντόνια από κρεμ και σαμπανιζέ μετάξι. Οι εκδηλώσεις Füde δεν απευθύνονται αποκλειστικά σε γυναίκες, αλλά για να παρευρεθούν οι άντρες, χρειάζονται προηγούμενοι συμμετέχοντες για να τις εγγυηθούν. Όλοι οι υποψήφιοι επισκέπτες πρέπει να συμπληρώσουν μια φόρμα που να εξηγεί γιατί ενδιαφέρονται.

Το έντυπο ρωτά επίσης για τυχόν διατροφικούς περιορισμούς και εάν ένας αιτών έχει εμπλακεί σε «οποιαδήποτε περιστατικά που θα μπορούσαν να θεωρηθούν ακατάλληλα ή ασεβή κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης γυμνού».

Κάθε δείπνο Füde Experience έχει ένα θέμα, όπως «Αγάπη προς τον εαυτό» ή «Μούσα/Μουσείο». Όταν οι εκδηλώσεις γίνονται στο Λος Άντζελες, η οικοδέσοινα μαγειρεύει και φιλοξενεί τα γεύματα στο διαμέρισμά της (ναι, είναι loft). Όταν ταξιδεύει, ετοιμάζει τα γεύματα όπου μπορεί — στο διαμέρισμα όπου μένει ή σε ένα φίλο.

Για το τελευταίο δείπνο στη Νέα Υόρκη, το θέμα ήταν «Αγκαλιάζοντας τους εσωτερικούς σας ρυθμούς: Σύνδεση με τους εμμηνορροϊκούς κύκλους».Μετά από μια ώρα με ασκήσεις αναπνοής, οι γυναίκες στριμώχνονταν γύρω από ένα τραπέζι φαγητού καλυμμένο με αποξηραμένα λουλούδια και ποτήρια νερού σε σχήμα γλουτών και συζήτησαν την περίοδό τους. Δύο γυναίκες συζήτησαν τη ζωγραφική των δακτύλων με το αίμα της περιόδου τους και μερικές άλλες είπαν ότι θα ήθελαν να το δοκιμάσουν. Μια γυναίκα εξέφρασε την απογοήτευσή της που ο κύκλος της δεν ήταν συγχρονισμένος με το φεγγάρι. Μια γυναίκα πρότεινε να βγουν όλοι γυμνοί στο δρόμο, αλλά οι καλεσμένοι συμφώνησαν ότι μάλλον ήταν παράνομο.

Στερέψαμε από λόγια.

Διαβάστε ακόμη στο Provocateur:

Εξώφυλλα δίσκων που τίμησαν το γυμνό κόντρα στην εποχή τους

Βρήκαμε την γκαλερί που “απελευθέρωσε” τις λογοκριμένες γυμνές φωτογραφίες

Your Nudes Are Safe With Me: Οι καλλιτέχνες επαναπροσδιορίζουν το γυμνό