Το Dewar’s φέτος, με αφορμή το Athens Street Food Festival, μας άνοιξε τις πόρτες του σε ένα κομμάτι της κληρονομιάς του που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Στην αγάπη του για το φαγητό και πιο συγκεκριμένα για το αυγό.

Το αγαπημένο scotch whisky του πλανήτη μας ξενάγησε σε ένα γαστρονομικό “ταξίδι” στην αγαπημένη γεύση της Σκωτίας: τα scotch eggs. To ταξίδι έγινε πάνω σε τέσσερις τροχούς και πιο συγκεκριμένα με το food truck που στήθηκε στο Athens Street Food Festival. O Βασίλης Καλλίδης ήταν ο “πρωτομάγειρας” του Scotch Eggs Club αφού έφτιαξε τέσσερις διαφορετικές γεύσεις για να συνδυάσει τα scotch eggs με super καλοκαιρινά Dewar’s Cocktails.

Αν μας παρακολουθείς στο facebook, θα είδες ότι είμασταν εκεί όλες τις ημέρες του φεστιβάλ και πάντα κάναμε στάση στο Scotch Eggs Club για να συνδυάσουμε ένα Dewar’s Cocktail με μια συνταγή του Βασίλη. Κάθε συνταγή για αυγό συνδυάστηκε με ένα ιδιαίτερο cocktail. 

Το Scotch Egg Club είναι η καινούρια τάση που ήρθε για να μείνει. Μετά την Αθήνα, την Μαδρίτη, το Λονδίνο και άλλες μεγάλες πόλεις, το Scotch Egg food truck θα βρεθεί σε γαστρονομικά, και όχι μόνο festivals, ανά την Ευρώπη.