Σε κάθε γωνιά της Αθήνας θα βρεις και από ένα σουβλατζίδικο και είναι απολύτως φυσιολογικό! Πρόκειται για το εθνικό μας street food, αυτό που αγαπάμε παραδοσιακά να τρώμε και αυτό που θα μας λείψει αν περάσουν μερικές εβδομάδες χωρίς να το γευτούμε. Ανάμεσα σε όλες αυτές τις επιλογές που θα βρεις στην πόλη, είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσεις που ακριβώς θα βρεις καλά και ποιοτικά σουβλάκια και πεντανόστιμα και λαχταριστά «τυλιχτά».
Ωστόσο, υπάρχουν κάποια διαχρονικά καλά σουβλατζίδικα και κάποια που προστέθηκαν σχετικά πρόσφατα στην λίστα, τα οποία όχι μόνο ξέρουν από καλά σουβλάκια, αλλά έχουν να κάνουν και μια διαφορετική πρόταση! Σεβόμενοι πάντοτε την παράδοση!
Θεσσαλικό: Για χειροποίητο κεμπάπ κοτόπουλο
Το «Θεσσαλικό», που πήρε το όνομά του από την καταγωγή των ιδιοκτητών, η οποία είναι από την Θεσσαλία, ξεκίνησε να λειτουργεί από το 1979, όταν ο Βασίλης Αγγελοσούλης, το μετέτρεψε από καφενείο σε σουβλατζίδικο.
Διάβασε τη συνέχεια στο intronews.