Η αρχή έγινε τον Απρίλιο με την εμφάνιση του Black Coffee. Η συνέχεια δόθηκε με αυτή τη βραδιά που ακόμα συζητάμε, το set της Peggy Gou τον Ιούλιο, και ευτυχώς οι κάμερες των smartphones είναι τόσο εξελιγμένες που οι νυχτερινές τους λήψεις εξασφάλισαν αδιαμφισβήτητα πειστήρια ότι όντως τα ζήσαμε όλα αυτά.  Η κορύφωση αυτού του circuit από one-of-a-kind μουσικά ραντεβού κορυφώθηκε στο Primer Festival με το αξέχαστο πάρτι που έδωσε ο David -love don’t let me go- Guetta. Με την Grey Goose, δροσερή και παγωμένη, ήδη στα ποτήρια μας χορέψαμε σε μια βραδιά που ήρθε στον απόηχο του καλοκαιριού και κόντραρε στα ίσα σε FOMO ακόμα τους τελευταίους παραθεριστές των νησιών μας.

Ο διάσημος DJ που εδώ και δεκαετίες παραμένει αξεπέραστος, ενώνοντας κοινά όλων των ηλικιών με την ανεπανάληπτη ενέργειά του, ενθουσίασε και αυτή τη φορά τους πάνω από 20.000  κόσμου που ήταν εκεί για να παρακολουθήσουν το καταπληκτικό sold-out live στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο, παρέα με την Grey Goose, την απόλυτα party premium vodka.

Μετά την εντυπωσιακή εισαγωγή με το I’m Good, τα μπάσα του Satisfaction έδωσαν το πρώτο highlight της βραδιάς με δεκάδες χέρια να σηκώνονται ψηλά, για να έρθει το σαρωτικό και αγαπημένο όσα χρόνια και αν περάσουν Love don’t let me go για να μας απογειώσει και να φέρει χαμό στην πλατεία Νερού.

Με party mood αντίστοιχο με τους κορυφαίους premium προορισμούς του κόσμου, όπως η Ibiza, η Tulum, το Μαϊάμι και η Μύκονος, το πιο δυναμικό κοινό της πόλης έζησε μια ανεπανάληπτη βραδιά, με τη γαλλικής προέλευσης Grey Goose premium vodka να δίνει το απόλυτο cool vibe στο VIP section, απογειώνοντας την εμπειρία.

Μέχρι την επόμενη φορά!