Για εσένα που είσαι λάτρης της πίτσας και της ιταλικής κουζίνας, σου έχουμε βρει (εγγυημένα) το καλύτερο Ιταλικό Εστιατόριο. Επισκεφθήκαμε το «Barbaresco», δοκιμάσαμε 7 από τις 13 διαφορετικές και εξίσου μοναδικές πίτσες με λεπτό ζυμάρι. Η διαφορά φάνηκε αμέσως! Ο ιδιοκτήτης και εμπνευστής σεφ Γιάννης Σπάχιου, μετά από πολλούς πειραματισμούς και δοκιμές, δημιούργησε την ιδανική συνταγή για το ζυμάρι.

Το ζυμάρι λοιπόν φτιάχνεται καθημερινά από υψηλής ποιότητας ιταλικό αλεύρι, ωριμάζει για 48 ώρες και δίνει μια λεπτή και γευστική ζύμη που κάνει τις πίτσες του τόσο ξεχωριστές.

Ο κατάλογος του «Barbaresco»

Δοκιμάστε την Pizza Salami Picante με salami picante, mozzarela και ντομάτα San Marzano ή την Pizza Ποικιλία Μανιταριών, αρωματισμένα με λάδι τρούφας, mozzarella και κρέμα μανιταριού.

Αν σου αρέσει το λιωμένο cheddar πρέπει οποσδήποτε να δοκιμάσεις την Pizza Nachos με μοτσαρέλα, καπνιστή πανσέτα, crumble nachos και σχοινόπρασο, όπου όλα αυτά συνδυάζονται τέλεια με το cheddar. H Pizza Prosciutto Crudo που ξεχωρίζει με prosciutto crudo, ρόκα, μαριναρισμένα ντοματίνια και flakes παρμεζάνας, θα δώσει μια μοναδική γεύση στον ουρανίσκο σου.

Ας αφήσουμε στην άκρη τις πίτσες και ας περάσουμε στην απολαυστική σαλάτα Burrata με ντοματίνια και βασιλικό. Στην ουσία πρόκειται για μοτσαρέλα με πλούσια γεύση και μαλακό, υγρό εσωτερικό, που αποτελείται από μοτσαρέλα αναμεμειγμένη με κρέμα γάλακτος.

Το «Barbaresco» δεν σταματά εκεί. Μετά από όλα αυτά θα θες σίγουρα και το γλυκάκι σου. Δοκίμασε το αυθεντικό Tiramisu με ιταλικό espresso και με αφράτη κρέμα μασκαρπόνε. (εδώ ταιριάζει το «έρωτας με την πρώτη ματιά!»

Το εστιατόριο «Barbaresco Pizzeria» βρίσκεται Δωδεκανήσου 78, Πειραιάς, 185 40.

Αν θες να μάθεις περισσότερα επισκέψου στην ιστοσελίδα του μαγαζιού: www.barbaresco.gr 

Ακολουθήστε το Barbaresco στο Instagram και Facebook

*Photo Credits: Imagery Art Studio – George Kapotas

Πηγή: Intronews