Τους τελευταίους μήνες, η συνδεσιμότητα έχει γίνει πιο σημαντική από ποτέ: ένα αναπόσπαστο μέρος των σχέσεών μας τόσο με την οικογένεια και τους φίλους, όσο και με τους προσωπικούς μας στόχους και την επιδίωξη των θέλω μας. Η νέα τεχνολογία έχει τη δύναμη να φέρει όλες τις φιλοδοξίες μας πιο κοντά, ακόμη και αυτές που πάντα φαίνονταν απρόσιτες. 

Ανακαλύψτε φαγητό τέλεια ψημένο κάθε φορά στη ψησταριά με τον Weber Connect βήμα-βήμα βοηθό ψησίματος, φτιάχνοντας την τέλεια μπριζόλα εύκολα κι αβίαστα. Η εφαρμογή είναι εξοπλισμένη με μια ολόκληρη γκάμα ασύρμαων δυνατοτήτων, οπότε είναι πιο εύκολο από ποτέ να γίνετε ειδικός στο μπάρμπεκιου. 

Επιπλέον, υπάρχει μια συναρπαστική νέα κυκλο- φορία από τη Weber. Αυτή η τεχνολογία συμπε- ριλήφθηκε πρόσφατα στην αγαπημένη ψησταριά υγραερίου του κοινού, Genesis II EX-335. Η ενσωματωμένη τεχνολογία Weber Connect μετατρέπει τη ψησταριά σας αμέσως σε έξυπνη ψησταριά, ανοίγοντας ατέλειωτες δυνατότητες. 

Το ενσωματωμένο Weber Connect καθιστά εφικτές και τις πιο άγριες φιλοδοξίες για μπάρμπεκιου, μέσω της απομακρυσμένης πρόσβασης Wi-Fi, των ειδοποιήσεων flip-and-serve και των μετρήσεων ετοιμότητας, οι οποίες παρακολουθούν την πρόοδο του φαγητού σας με βάση τον χρόνο μαγειρέ- ματος και τη θερμοκρασία της ψησταριάς. Αυτός ο βήμα-βήμα βοηθός ψησταριάς προορίζεται για όλα τα επίπεδα εμπειρίας, είτε είστε ερασιτέχνης ψήστης που πρόκειται να μάθει τα βασικά είτε ένας έμπειρος ψήστης που αντιμετωπίζει μια ολοκαίνουργια συνταγή με πλήρη καθοδήγηση από το στήσιμο έως το σερβίρισμα. 

Επιπλέον, με την ασύρματη σύνδεσή της, η Genesis II EX-335 με το Weber Connect σάς επιτρέπει να ελέγχετε την κατάσταση της ψησταριάς από το τηλέφωνό σας, όπου κι αν βρίσκεστε. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να μάθετε την τεχνική του μπάρμπεκιου, ενώ πα- ράλληλα αφιερώνετε χρόνο για να απολαύσετε το παιχνίδι ή να περάσετε χρόνο με τους ανθρώπους που έχετε καλέσει για να μοιραστείτε αυτό το τέ- λεια προετοιμασμένο γεύμα, απευθείας από την ψησταριά. 

Βρείτε τον εξοπλισμό για το τέλειο μπάρμπεκιου στη σελίδα της Weber