Γιατί να μην κάνετε τα πάρτι των γιορτών σας ξεχωριστά, μετατρέποντάς τα σε μια ευκαιρία να ψήσετε  φαγητά που δε χρειάζονται μαχαιροπίρουνα και κοινά πιάτα για τους καλεσμένους σας; Απλά σερβίρετε τα σνακ σε ατομικές μερίδες, ώστε οι καλεσμένοι σας να μη μοιράζονται από το ίδιο πιάτο και φροντίστε να τηρείτε όλες τις προτάσεις υγιεινής και κοινωνικής απόστασης. Μην ξεχνάτε, οι καιροί είναι δύσκολοι αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε να διασκεδάσουμε.

Πιστεύουμε ότι αυτά τα νάτσος με καπνιστό κοτόπουλο, που ψήνονται τέλεια και σερβίρονται σε ατομικά μικρά μπολ, είναι η ιδανική εξατομικευμένη εμπειρία σνακ. Το τρυφερό κοτόπουλο προετοιμάζεται με ένα νόστιμο άλειμμα μπαχαρικών και στη συνέχεια καπνίζεται στη σχάρα, χάρη στα κομμάτια ξύλου της Weber και στον ενσωματωμένο καπνιστή Master-Touch GBS E-5750, ο οποίος θα δώσει στο κρέας σας μια ξεχωριστή, καπνιστή γεύση, ειδανική για τις γιορτές των Χριστουγέννων ή και της Πρωτοχρονιάς. Για την συνταγή των καπνιστών νάτσος με κοτόπουλο, πατήστε εδώ.

Τραγανές τορτίγιες, καπνιστό κοτόπουλος, τυρί, αβοκάντο και πικάντικα jalapeños. Τελειώστε το πιάτο με έναν άλλο γύρο στην ψησταριά πριν μεταφέρετε σε μικρά μπολ και περιχύστε με κρέμα τσιποτλέ, χυμό λάιμ και φρέσκο κόλιανδρο. Σερβίρετε πριν ή μετά τα μεσάνυχτα (προαιρετικό “Auld Lang Syne”). Είτε έτσι είτε αλλιώς, εσείς και οι καλεσμένοι σας να είστε σίγουροι ότι θα έχετε ένα υπέροχο ξεκίνημα για το νέο έτος. 

Βρείτε τον εξοπλισμό για το τέλειο μπάρμπεκιου στη σελίδα της Weber