Το σπουδαίο πράγμα με τη χρήση της ψησταριάς κατά την περίοδο των γιορτών, είναι ότι μπορείτε να πάτε τα χριστουγεννιάτικα γεύματα σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Ενώ άλλοι μπορεί να κάνουν τους φούρνους τους να δουλεύουν υπερωρίες με ψητές γαλοπούλες, κοτόπουλα και ψητά, ειδικά κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, μια ψησταριά σας επιτρέπει να γίνετε πιο δημιουργικοί κατά τη διάρκεια αυτής της γιορτινής περιόδου χωρίς να θυσιάζετε τη γεύση ή το πνεύμα των διακοπών. 

Το ζεστό κρασί είναι κλασικό τον χειμώνα, αλλά έχετε σκεφτεί ποτέ να το φτιάξετε στην ψησταριά; Εδώ μπορείς να βρεις την συνταγή. Αρωματικά μπαχαρικά όπως γαρύφαλλα, ξυλάκια κανέλας και γλυκάνισος σιγοβράζονται σε ζουμερό κόκκινο κρασί, προσφέροντάς σας τα καλύτερα από όλα αυτά τα αρώματα των γιορτών. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια ψησταριά από ανοξείδωτο ατσάλι για να συνδυάσετε όλα τα υπέροχα αρώματα.

Και αν είστε ένας από αυτούς τους ανθρώπους που απλά δεν μπορούν να φανταστούν τα Χριστούγεννα χωρίς γαλοπούλα, γιατί να μη δοκιμάσετε να ψήσετε τη δική σας, στην ψησταριά; Χάρη στην ψησταριά πουλερικών της Weber, μπορείτε να την ψήσετε εύκολα στη ψησταριά, δημιουργώντας ένα ζουμερό και γευστικό κεντρικό πιάτο για το γιορτινό σας γεύμα. Μια νόστιμη γέμιση μαγειρεύεται μέσα στο πτηνό, προετοιμάζεται με ένα απλό τρίψιμο γλυκού πιπεριού και καστανής ζάχαρη, και ψήνεται τέλεια ενώ πίνετε ζεστό κρασί μέσα με τους καλεσμένους σας. 

Είμαστε έτοιμοι για τις συνταγές των Χριστουγέννων;

Βρείτε τον εξοπλισμό για το τέλειο μπάρμπεκιου στη σελίδα της Weber