Ακριβώς επειδή τα καταστήματα έχουν γεμίσει τις βιτρίνες τους με χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις, αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να στερη-θείτε τις απολαύσεις του μπάρμπεκιου. Παρόλο που συνήθως θεωρείται καλοκαιρινή δραστηριότητα, υπάρχουν ακόμα πολλοί τρόποι με τους οποίους το μπάρμπεκιού σας μπορεί να είναι μια φανταστική & χωρίς άγχος, προσθήκη στη ρουτίνα του δείπνου σας κατά τη χειμερινή περίοδο. 

Σίγουρα, ο καιρός μπορεί να είναι κρύος, αλλά δε χρειάζεται να στέκεστε έξω στο κρύο για να ελέγχετε το δείπνο σας κάθε δύο λεπτά. Ευτυχώς, το Weber Connect Smart Grilling Hub είναι εδώ για να σας σώσει. 

Αυτό το εύχρηστο εργαλείο είναι το μυστικό για ένα εύκολο ψήσιμο όλο τον χρόνο: Είναι ένας έξυπνος βοηθός ψησίματος που στέλνει ειδοποι- ήσεις απευθείας στο smartphone σας για οτιδήποτε, από την αντίστροφη μέτρηση ετοιμότητας φαγητού, μέχρι την ώρα για να γυρίσετε και να σερβιρίσετε.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να μείνετε μέσα και να απολαύσετε τη συντροφιά της οικογένειας και των φίλων σας, έως ότου το φαγητό σας είναι σίγουρα έτοιμο, έτσι όπως σας αρέσει. Όχι άλλα περιττά δρομολόγια στο κρύο για να ελέγξετε εάν έχει γίνει η χοιρινή μπριζόλα. 
Τώρα είναι ώρα να καθίσετε, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις γιορτές. 

Βρείτε τον εξοπλισμό για το τέλειο μπάρμπεκιου στη σελίδα της Weber