Το παστράμι είναι ένα φαγητό που προκαλεί συναίσθημα. Όχι μόνο επειδή υπάρχουν μόνο λίγα πράγματα καλύτερα από τη γεύση ενός νόστιμου σάντουιτς με παστράμι, αλλά και γιατί το καπνιστό κρέας είναι επίσης σύμβολο της οικογένειας και της παράδοσης. 

Το πιάτο αυτό με το κρέας από άλμη προέρχεται από μια άλλη βασική κλασική εβραϊκή κουζίνα, είναι ένας τρόπος για να διατηρήσετε το στήθος (μέρος του κρέατος), το οποίο μαγειρεύτηκε για το Χανουκά, το Εβραϊκό Πάσχα και το Σάββατο, από το να πεταχτεί. 

Για πολλές δεκαετίες, ωστόσο, το παστράμι ήταν από μόνο του ένα γεγονός: ένα βασικό φαγητό στα κατάστημα ντελικατέσεν της Νέας Υόρκης και ένα φαγητό για κάθε εποχή ή περίσταση. Παράλληλα με την ιστορία που περιβάλλει αυτό το πιάτο είναι το τελετουργικό των τριών ημερών της παραγωγής του. 

Δες πώς θα ετοιμάσεις εύκολα ένα σάντουιτς με παστράμι εδώ

Αρχικά, βάλτε το κρέας σας στην άλμη, στη συνέχεια, καπνίστε το στη ψησταριά. Και τέλος, όταν το τραπέζι είναι έτοιμο και η οικογένεια έχει μαζευτεί, το τελευταίο βήμα είναι να το ζεστάνετε στη σχάρα σε έμμεση φωτιά. Ενώ και τα τρία αυτά βήματα είναι σημαντικά για να φτιάξετε μια υπέροχα τρυφερή φέτα, ο ακρογωνιαίος λίθος του κρέατος, που αξίζει τον κόπο, είναι το κάπνισμα. 

Αυτό είναι το σημείο που ένα καλό παστράμι μπορεί να γίνει υπέροχο. Η SmokeFire Ψησταριά με Πέλετ κάνει αυτό το βήμα απλό και χωρίς άγχος, έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να ανακαλύψει την εκπληκτική γεύση που διαθέτει. Γιατί λοιπόν να μην το δοκιμάσετε μόνοι σας και να ακολουθήσετε τα βήματα των μεγάλων δημιουργών παστράμι πριν από εσάς; Να είστε υπομονετικοί και επιμελείς, και απολαύστε την επιβράβευση ενός γεύματος όπως κανένα άλλο. 

Βρείτε τον εξοπλισμό για το τέλειο μπάρμπεκιου στη σελίδα της Weber