Κυρίες και κύριοι, η Genesis® II. Ο χώρος που διαθέτετε είναι σαφώς κρίσιμος παράγοντας στην απόφασή σας, για το είδος της ψησταριάς που θέλετε. Όμως και ο τρόπος ζωής που έχετε επηρεάζει σημαντικά τη σωστή για εσάς επιλογή. Αν ζείτε στο κέντρο μιας πόλης και οι ρυθμοί σας είναι γρήγοροι, ίσως να εξακολουθείτε να θέλετε ταχύτητα και ευκολία από την ψησταριά σας ακόμα κι έχετε έναν άνετο κήπο και αρκετό χώρο για να παίξετε. Αλλά με τις επαναστατικές ψησταριές υγραερίου Genesis II μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν έχει γίνει κανένας συμβιβασμός στην τεχνολογία και την υψηλή ποιότητα

Αυτές οι εντυπωσιακές ψησταριές εξυπηρετούν κάθε τρόπο ζωής, με διάφορα ελκυστικά χαρακτηριστικά που βοηθούν τον πεπειραμένο ψήστη να διευρύνει τα όριά του, και με την ευκολία και απλότητα που χρειάζεται ένας αρχάριος. Με την επιλογή μεταξύ δύο και έξι καυστήρων, μπορείτε να μαγειρέψετε για ένα ήσυχο καθημερινό δείπνο ή για ένα πολυπληθές μπάρμπεκιου πάρτι. Οι νέοι, υψηλής τεχνολογίας καυστήρες GS4 διαθέτουν ειδικό σχεδιασμό για να προσφέρουν έλεγχο και ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας σε όλη τη σχάρα μαγειρέματος με περισσότερη ακρίβεια από ποτέ. 

Με αυτό τον τρόπο δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για τη θερμοκρασία, και έτσι μπορείτε να δοκιμάσετε τα πάντα – από το γρήγορο έντονο ψήσιμο μέχρι το αργό και σε χαμηλή θερμοκρασία μαγείρεμα. Επιπλέον, οι ψησταριές Genesis II διατίθενται με δυνατότητα iGrill. Τα συνδεδεμένα με εφαρμογή θερμόμετρα iGrill παρακολουθούν το φαγητό από την αρχή μέχρι το τέλος και σας ειδοποιούν όταν έχει φτάσει στην τέλεια θερμοκρασία σερβιρίσματος. Μόλις εγκαταστήσετε τη δωρεάν εφαρμογή Weber iGrill, το iGrill συνδέεται με το smartphone σας, δίνοντάς σας έτσι τη δυνατότητα να ελέγχετε εύκολα και σε πραγματικό χρόνο τη θερμοκρασία κάτω από καπάκι ενώ εσείς απολαμβάνετε ένα τέλεια ψημένο φαγητό και μια χαλαρή ατμόσφαιρα. 

Γιατί τελικά, το παν είναι η εμπειρία που εσείς δημιουργείτε γύρω από την ψησταριά σας. Τα αυθόρμητα γέλια, η όμορφη μουσική, το καλό φαγητό, οι φίλοι και η οικογένεια. Και μιλώντας για καλεσμένους – με την Genesis II όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο. Στην κορυφή της σειράς βρίσκεται η Genesis II LX και διατίθεται με έναν επιπλέον πλευρικό καυστήρα, για να μπορείτε να σιγοβράσετε μια σως ενώ το κύριο γεύμα ψήνεται κάτω από το καπάκι, φώτα στη λαβή και στα κουμπιά, αποσπώμενη σχάρα θέρμανσης και ένα ντουλάπι για να είναι όλα σε τάξη. 

Βρείτε τον εξοπλισμό για το τέλειο μπάρμπεκιου στη σελίδα της Weber