Το μπάρμπεκιου είναι μια υπόθεση που μας αφορά όλους. Είναι ο πυρήνας μιας συγκέντρωσης και η τέλεια αφορμή για να συναντηθούμε με τους φίλους μας. Η ψησταριά μας, από την άλλη, είναι αυτή που θα χαρίσει χαμόγελα στην παρέα μας. Το φαγητό, όπως και να το κάνουμε, είναι τρομερά σημαντικό σε μια μάζωξη αφού φτιάχνει και «διαλύει» την ψυχολογία μας από τη μία στιγμή στην άλλη, ανάλογα με την έκβαση του ψησίματος.

Στη ζωή μας, όμως, δεν θα συναντήσουμε μόνο ευχάριστες στιγμές. Θα υπάρξουν, αναπόφευκτα και μερικές «αναποδιές» που δυστυχώς, τις περισσότερες φορές τουλάχιστον, δεν μπορούμε να προβλέψουμε. Μερικές από αυτές τις «άτυχες» στιγμές συναντάμε και στο παρακάτω βίντεο που μας έρχεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, τη χώρα που τιμά το μπάρμπεκιου όσο καμία άλλη.

Από αυτό το βίντεο, λοιπόν, καταλαβαίνουμε ότι αν κάτι είναι να γίνει, θα γίνει, είτε αυτό είναι θετικό είτε αρνητικό. Στην προκειμένη περίπτωση, πάντως, όλα πήγαν στραβά. Γι’ αυτό, τα μάτια σας 14 κάθε φορά που ψήνετε, κάποιοι φίλοι σας ίσως έχουν άλλα πράγματα στο μυαλό τους εκτός από μία μπριζόλα.