Είναι πολύ λογικό, τώρα που μπήκαμε για τα καλά σε ρυθμούς καλοκαιριού, το μπαλκόνι ή η αυλή σου να έχει γίνει το αγαπημένο σου spot. Τρως και κοιμάσαι εκεί. Στην κυριολεξία. Φυσικά, δεν είσαι μόνος αφού οι στενοί φίλοι βρίσκονται στο πλάι σου γιατί ξέρουν ότι δίπλα σου, θα μάθουν πολλά για την τέχνη του καλού μπάρμπεκιου.

Το πρώτο που έχεις να κάνεις, λοιπόν, είναι να δείξεις στους «μαθητές» που θέλουν να αναλάβουν το ψήσιμο στα ρεπό σου, μερικά «μυστικά». Για να έχεις και να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα ξεκινάμε από τα βασικά, από το Big Bang του ψησίματος αφού, όπως έχουμε επισημάνει αρκετές φορές, όλοι μπορούν να ψήσουν το ζήτημα είναι το πώς.

Όπως πολύ σωστά αναφέρει και ο Βασίλης Μάνδρος στο βίντεο που ακολουθεί, «των φρονίμων τα παιδιά, πριν ψήσουν έχουν καθαρίσει». Η διαδικασία αυτή μοιάζει βαρετή αλλά δεν είναι έτσι ακριβώς. Η Weber έχει φροντίσει για όλα και το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να ακολουθήσεις λίγες και καλές οδηγίες για να γίνει η ζωή σου πιο εύκολη. Μετά από αυτό το βίντεο, θα είσαι έτοιμος να παραδώσεις δωρεάν μαθήματα καθαρισμού.

Βρες τον εξοπλισμό για το τέλειο μπάρμπεκιου στη σελίδα της Weber