Οι περισσότεροι έχουμε στο μυαλό μας μία συγκεκριμένη εικόνα όσων έχουν αναλάβει το ψήσιμο την Κυριακή του Πάσχα. Συνήθως φορούν μία φόρμα ή ένα παλιό τζιν και στο πάνω μέρος, μια μπλούζα η οποία είναι το βράδυ είναι «πέταμα». Φυσικά ποτέ δεν την πετούν γιατί και του χρόνου θα ακολουθήσει η ίδια ιστορία.

Η αλήθεια είναι ότι όσοι ασχολούνται με το αρνί ή το κατσίκι αυτή τη μέρα υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να γεμίσουν τα ρούχα τους με λεκέδες. Για κάποιους είναι παράσημο, για κάποιους άλλους μία ακόμη ενοχλητική λαδιά που κατάστρεψε τα ρούχα μας. Όπως και να’ χει, η New Balance δεν κάνει διαχωρισμούς και σχεδίασε τις μπλούζες που θα μας συντροφεύουν σε κάθε Κυριακή του Πάσχα και κάθε μελλοντικό μπάρμπεκιου.

Με το σωστό λογοπαίγνιο και χιούμορ, οι λευκές αυτές φανέλες είναι έτοιμες να ριχτούν στις μάχες του φαγητού και της απαραίτητης προετοιμασίας τους. Είναι τα γυαλιά, το πόλο μπλουζάκι, το μουστάκι, το σορτσάκι και τα παπούτσια New Balance ο κατάλληλος ρουχισμός για ένα μπάρμπεκιου; Μπορεί και όχι. Δεν έχει σημασία, όμως, αυτά τα  Τ-shirts που κοστίζουν περίπου 40 ευρώ, σίγουρα είναι.