Δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαστε με τον Αλέξανδρο Καίσαρη, τον Grill Master της Weber και σίγουρα δεν θα είναι και η τελευταία. Πολλοί άνθρωποι γύρω μας προτιμούν αυτές τις μέρες να αποφεύγουν τα κρέατα κάνοντας ένα είδος νηστείας που, σε αρκετές περιπτώσεις, θυμίζει μια προσεκτική διατροφή αφού στα πιάτα τους χρησιμοποιούν, για παράδειγμα, λάδι.

Υπάρχουν φυσικά και τα άτομα που τηρούν τη νηστεία ευλαβικά και δεν παρεκκλίνουν. Είναι και αυτό μια επιλογή. Επιλογή είναι επίσης να βάλεις στο παιχνίδι του ψησίματος το ψάρι και να σταματήσεις να θεωρείς ότι το μπάρμπεκιου έχει να κάνει μόνο με το κρέας. Γιατί όχι, δεν έχει να κάνει μόνο με κρέας και ο Αλέξανδρος Καίσαρης μας το επιβεβαίωσε με τη συνταγή του για λαβράκι και σολομό. Μετά από αυτό το βίντεο θα αναθεωρήσεις πολλά.

Βρες τον εξοπλισμό για το τέλειο μπάρμπεκιου στη σελίδα της Weber