Εντάξει, είναι λογικό λόγω της συλλογικής μνήμης και των παρελθοντικών συνηθειών που διατηρήθηκαν με τα χρόνια και μας ακολουθούν μέχρι σήμερα, να νομίζουμε ότι στο μπάρμπεκιου ετοιμάζουμε μόνο τα αγαπημένα μας κρέατα. Δεν θα διαφωνήσει κανείς. Υπάρχει μια ιστορία πίσω από τη φωτιά, τα κάρβουνα και τις μπριζόλες που δεν μπορούμε ούτε να διαγράψουμε ούτε να παραλείψουμε. Αυτό δε σημαίνει βέβαια πως οι συνήθειες είναι για να μένουν σταθερές. Στο μπάρμπεκιου, όπως έχουμε γράψει ξανά, έχουμε τη δυνατότητα να ετοιμάσουμε ό,τι μας κατέβει. Από λαχανικά και ψάρια, μέχρι πίτσα και γλυκά.

O Grill Master της Weber θα σε ανεβάσει επίπεδο

Ο Grill Master της Weber, Βασίλης Μάνδρος, έχει μία ακόμα πρόταση για εμάς η οποία δεν περιστρέφεται γύρω από το κρέας. Όπως χαρακτηριστικά λέει στην αρχή του βίντεο που ακολουθεί, «ποιος είπε ότι το μπάρμπεκιου είναι μόνο για κρέας;». Για να στηρίξει την εναρκτήρια ατάκα του, προτείνει ένα εναλλακτικό πιάτο που μπορεί ο καθένας να ετοιμάσει με την ψησταριά Weber Spirit II E310 GBS. Ωραίο το κρέας, αλλά και τα noodles αξίζουν λίγη από την προσοχή σου. 

Βρες τον εξοπλισμό για το τέλειο μπάρμπεκιου στη σελίδα της Weber.