BBQ.Stories | Ο καπνισμένος απόηχος της Τσικνοπέμπτης

Βρήκαμε τι προτίμησαν και τι έψησαν στις ψησταριές τους οι καλοφαγάδες της χώρας.

BBQ.Stories | Ο καπνισμένος απόηχος της Τσικνοπέμπτης

Βρήκαμε τι προτίμησαν και τι έψησαν στις ψησταριές τους οι καλοφαγάδες της χώρας.


Όμορφη μέρα η Τσικνοπέμπτη, ειδικά όταν είναι ηλιόλουστη όπως η χθεσινή και φυσικά συνοδεύεται από καλή παρέα. Βέβαια, αυτή η Τσικνοπέμπτη ήταν κάπως διαφορετική και οι φίλοι μας δεν βρέθηκαν στο πλάι μας, τουλάχιστον όχι όπως τις προηγούμενες χρονιές. Η όρεξη για καλό φαγητό ωστόσο ήταν η ίδια και το καταλάβαμε αυτό όταν κάναμε μια βόλτα από το γκρουπ Weber Grill Club. Και η μοναξιά, άλλωστε, θέλει καλοπέραση.

Μπορεί να βρισκόμαστε πλέον στην Παρασκευή αλλά αυτό δε σημαίνει ότι η αγάπη μας περιορίστηκε μόνο στην ιδιαίτερη αυτή Πέμπτη. Με το χέρι μας να τρέμει από τη ζήλια, πάντα με την καλή έννοια, βρήκαμε τις καλύτερες φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν χθες από τους λάτρεις του κρέατς και της Weber. Το συμπέρασμα είναι ένα: Οι ψησταριές πήραν φωτιά (στην κυριολεξία). Στην Ελλάδα, ναι, ξέρουμε να τρώμε. Υπάρχουν και αποδείξεις:

Βρες τον εξοπλιαμό για το τέλειο μπάρμπεκιου στη σελίδα της Weber

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα