Το Κάνσας είναι το επίκεντρο της αμερικανικής κουλτούρας όσον αφορά το μπάρμπεκιου. Δεν το εφηύραν οι άνθρωποί του, αλλά πρέπει να παραδεχτούμε πως το εξέλιξαν, σχεδόν το τελειοποίησαν. Για ποιο λόγο φημίζονται στο Μιζούρι; Για την υπομονή τους. Γιατί στο Κάνσας, ξέρουν ότι αυτή θα σε ανταμείψει και με το παραπάνω όταν έρθει η ώρα. Όλα, άλλωστε, είναι θέμα σωστού timing.

Αυτό που χαρακτηρίζει τα πιάτα τους, είναι η ποικιλία τους τόσο στα κρέατα όσο και στα ψάρια. Φυσικά, αυτό που έχει τεράστια ζήτηση, είναι το πιάτο που έχει περάσει από την ‘‘καπνιστή” διαδικασία. Πολλά μπαχαρικά, αργό ψήσιμο, διάφορα ξύλα και μία μπάρμπεκιου σως με βάση την τομάτα έχτισαν και διατηρούν τον μύθο του Κάνσας.

https://www.youtube.com/watch?v=H7YovD9MxvQ

Βρες τον εξοπλισμό για το τέλειο μπάρμπεκιου στη σελίδα της Weber