Το τριήμερο που μας πέρασε, στο δίλημμα νησί ή Χελμός οι μουσικόφιλοι Έλληνες επέλεξαν το δεύτερο. Χωρίς ιδιαίτερη σκέψη. Σκηνές, εξοπλισμός, ζεστά ρούχα, αδιάβροχα και αρβυλάκια ήταν τα βασικά και μοναδικά απαραίτητα για τρεις μέρες στο βουνό με συναυλίες από την αφρόκρεμα της ελληνικής μουσικής σκηνής. 

Δυόμιση ώρες από την Αθήνα άξιζαν για ένα line up που περιλάμβανε Θανάση Παπακωνσταντίνου, Γιάννη Αγγελάκα, Σωκράτη Μάλαμα, Γιάννη Χαρούλη, Παύλο Παυλίδη, Χατζηφραγκέτα, Ιουλία Καραπατάκη, Εισβολέα, Novel 729 και Σπύρο Γραμμένο

Υγρασία, κρύο και βροχή έσβησαν μπροστά στα live, με τους Γιάννη Χαρούλη και Σπύρο Γραμμένο να ακούγεται πως έδωσαν τις συναυλίες της ζωής τους. Καπνογόνα, αγκαλιές και κλειστές από το τραγούδι φωνές είναι μερικές μόνο από το τριήμερο μεγάλο πάρτι 12.000 επισκεπτών που βρέθηκαν στους πρόποδες του Χελμού. 

Οι followers του Provocateur στο Instagram μοιράστηκαν μαζί μας τις φωτογραφίες που τράβηξαν στο Φεστιβάλ και εμείς σας τις αφήνουμε παρακάτω. Για να πάρετε μια γεύση. 

Του Ορέστη Π. 

Της Εύας Ζώρζου

Της Ιωάννας Μπισμπίρουλα

Του Ιωάννη Ζ.

Της Κατερίνας Κλάδη

Του Βαγγέλη Στύλου

Της Ανθής Οικονομοπούλου

Του Στέλιου Κουλιάφα