Σοκ στο σύμπαν των Χ-MEN - Το «τέλος» μιας ηρωίδας!

Και ξαφνικά η Rogue δεν θα βρίσκεται στην ομάδα των X-MEN στο «Days οf Future Past». Την «έφαγαν» τα... στούντιο! Της Βάλιας Μπουγιουκλη.

Σοκ στο σύμπαν των Χ-MEN - Το «τέλος» μιας ηρωίδας!

Και ξαφνικά η Rogue δεν θα βρίσκεται στην ομάδα των X-MEN στο «Days οf Future Past». Την «έφαγαν» τα... στούντιο! Της Βάλιας Μπουγιουκλη.


What the fuck?! Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που αναρωτηθήκαμε μετά την απίστευτη ανακοίνωση που «έσκασε» για την πιο πολυσυζητημένη και πιο πολυαναμενόμενη ταινία του 2014, το υπερηρωικό «X-Men: Days  οf Future Past». Η Anna Paquin και η X-ηρωίδα της Rogue, κόβονται από την ταινία. Κι όταν λέμε κόβεται, εννοούμε… εξαφανίζεται από την ομάδα των Χ-Μen. Η είδηση προκάλεσε viral αντιδράσεις στο διαδίκτυο και η αλήθεια είναι ότι παρακολουθούμε «μουδιασμένοι» την αιφνιδιαστική ανακοίνωση που φρενάρει το θετικό κλίμα το οποίο έχει δημιουργηθεί για το επόμενο κινηματογραφικό, επικό κεφάλαιο, της μυθολογίας των Μεταλλαγμένων.

Οχι ότι η Rogue είναι «κλειδί» για το storyline. Οταν όμως έχεις μία τόσο δημοφιλή πρωταγωνίστρια σε έναν τόσο αγαπητό ρόλο, την οποία «σέρνεις» στις επίσημες παρουσιάσεις του Comic-Con και την τραβολογάς στις συνεντεύξεις τύπου, δεν μπορείς ξαφνικά από το πουθενά, ενώ υπάρχει τόσο τεράστιο hype, να ανακοινώνεις ότι «κόβεται» μία από τις βασικές ηρωίδες.

Η ανακοίνωση έπιασε την παγκόσμια φαν κοινότητα στον ύπνο. Και την υπογράφουσα επίσης. Το επίσημο ανακοινωθέν της παραγωγού 20th Century Fox, που άφησε για μία ακόμη φορά να βγάλει ο σκηνοθέτης Bryan Singer, τα «κάστανα από τη φωτιά» , αναφέρει ότι η Rogue είχε μόνο μία σκηνή στην ταινία (δεν μας πείθετε, μια που η παρουσίαση στο Comic-Con του San Diego φέτος είχε την Anna Paquin στους πρωταγωνιστές) και ότι σύμφωνα με τον δημιουργό, η σκηνή της δεν «κολλούσε» με το storyline, έπρεπε να κοπεί, και θα ενσωματωθεί στα extras της ταινίας, όταν αυτή κυκλοφορήσει σε dvd.

Κι εκεί που περιμέναμε με ενθουσιασμό τους «X-Men:Days of Future Past», η Fox δείχνει να αρχίζει τα όργανα στην δεύτερη, πιο ακριβή παραγωγή της, μετά το «Avatar».

Γιατί πραγματικά μετά τις απίστευτες επεμβάσεις που προσπάθησε να κάνει στα δύο πρώτα «Χ-Men» τα οποία διασώθηκαν χάρη στον Singer, και μετά τις ιερόσυλες παραγωγές του «X-Men: Last Stand» και «X-Men Origins: Wolverine» που ακολούθησαν της βεβιασμένης αποχώρησής του, η είδηση της «απόλυτης διαγραφής» της Anna Paquin/Rogue, δεν μας φαίνεται για κάτι παραπάνω από τον γενικό κανόνα του «πως τα στούντιο καταστρέφουν ταινίες». Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία….

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα