Αν μπορούσαμε να βάλουμε μια ταμπέλα πάνω από τον τίτλο «Σινεμά 2013», αυτή μάλλον θα έγραφε: «για όλα τα γούστα». Και δεν είναι υπερβολή. Η χρονιά που φεύγει κινηματογραφικό τους κάλυψε όλους. Τους κουλτουριάρηδες, τα αμερικανάκια, τους ψαγμένους, τους έφηβους, τους χίπστερς, τους maniacs. Και φυσικά όσους ήθελαν να δουν σεξ σε μεγάλη οθόνη.

Ναι, ήταν η χρονιά που είχαμε ταινίες για όλους. Από τα καταπληκτικά «The Great Gatsby» και «Blue Jasmin», μέχρι τα εμπορικά «Men of Steel» και «Fast and Furious 6», ακόμα και τα teen «Spring Breakers». Χαμός σου λέει.

Και η αλήθεια είναι πως πολλές ταινίες του 2013 θα τις θυμόμαστε. Άλλες για το σενάριο και τις ερμηνείες, άλλες επειδή θα σαρώσουν στα βραβεία μέσα στους επόμενους μήνες και άλλες γιατί μας πρόσφεραν απλόχερα ερωτικές στιγμές. Πολλές. Πάρα πολλές. Πάρε κόσμε να έχεις.

Και σε αυτές θα σταθούμε σε αυτό το top5.

 

Η ζωή της Adèle 

Αυτό δεν ήταν ζωή. Το… κάγκελο ήταν. Με λίγα λόγια έγινε το έλα να δεις. Και πήγε κόσμος για να το δει. Μάθαμε και την (όχι και τόσο) «Ελληνίδα» Adèle Exarchopoulos.

 

The Counselor

Η Cameron Diaz έδειξε σε όλους πως δεν χρειάζεται έναν άντρα για να περάσει καλά. Της κάνει και ένα… αυτοκίνητο. Αρκεί αυτό να είναι Ferrari. Ο Javier Bardem τα είδε όλα (στην κυριολεξία).

 

The Canyons

Όχι, αυτό το περιμέναμε. Λογικό. Όταν έχεις από τη μία έναν porn star (James Deen) και από την άλλη μια ξεθωριασμένη star του Hollywood που σε 3 χρόνια θα παίζει σε τσόντες (Lindsay Lohan), το αποτέλεσμα είναι ένα: γυμνό και σεξ.

https://www.youtube.com/watch?v=b5uTtNLUmCA

 

Spring Breakers

Τι γίνεται όταν τέσσερις (τις λες και προστυχόφατσες) πιτσιρίκες αποφασίζουν να πάνε διακοπές για να περάσουν καλά; Μάλλον πολλές τρέλες. Τι γίνεται όταν συναντούν στον δρόμο τους τον James Franco; Τότε πολύ σεξ. Οι Selena Gomez, Vanessa Hudgens, Ashley Benson και Rachel Korine αποφάσισαν να μας δείξουν ότι έχουν μεγαλώσει και τα έβγαλαν όλα (στη φόρα).

https://www.youtube.com/watch?v=5rs4T-geRXc

 

Nymphomania

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα (στις 25 Δεκεμβρίου έρχονται τα καλά) το βάζουμε στη λίστα για έναν ευνόητο λόγο: δεν έχει μια σκηνή με σεξ. Όλη η ταινία είναι ένα σεξ από μόνη της! Και σαδό. Και παράνοια.

https://www.youtube.com/watch?v=7HW4UjB4wkY