Άνθρωποι εναντίον Πιθήκων: ποιος θα κυριαρχήσει στη Γη; Η συνέχεια του απρόσμενα πετυχημένου «Ο Πλανήτης των Πιθήκων: Η Εξέγερση», βρίσκει τα δύο είδη αντιμέτωπα σε μία ολοκληρωτική μάχη για την ανάδειξη του απόλυτου «αφεντικού» του πλανήτη μας.

Δέκα χρόνια μετά τα γεγονότα της «Εξέγερσης» έρχεται η «Αυγή» με τους γενετικά εξελιγμένους πίθηκους και με επικεφαλής τον Cesar, που βλέπουν ως απειλή τον ελάχιστο ανθρώπινο πληθυσμό που είχε καταφέρει να επιβιώσει από το ξέσπασμα ενός θανατηφόρου ιού.

Η εύθραυστη ειρήνη μεταξύ των δύο πλευρών είναι έτοιμη να σπάσει καθώς τα τύμπανα του πολέμου ηχούν προαναγγέλλοντας την έσχατη σύγκρουση. Τι θα ξημερώσει για την ανθρωπότητα;

Το πρώτο teaser trailer για το «Dawn Of The Planet Of The Apes» είναι εντυπωσιακό και υπόσχεται ένα sequel που στέκεται στο ύψος της προηγούμενης blockbuster ταινίας. Ο αγαπημένος μας Andy Serkis επιστρέφει ως Cesar με συμπρωταγωνιστές τους Gary Oldman, Jason Clarke, Judy Greer, Keri Russell, ενώ ο Matt Reeves («Cloverfield») διαδέχεται στην σκηνοθετική καρέκλα τον Rupert Wyatt.

Η πρεμιέρα του «Πλανήτη των Πιθήκων: Η Αυγή», αναμένεται στις ελληνικές σκοτεινές αίθουσες στα μέσα Ιουλίου του 2014.