Στον ΑΝΤ1 ο Πέτρος Μπουτος

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος... γάμου!

Στον ΑΝΤ1 ο Πέτρος Μπουτος

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος... γάμου!


Μόνο τα τυπικά απέμεναν και ήρθαν και αυτά. Ο «γάμος» ανάμεσα στον ΑΝΤ1 και τον Πέτρο Μπούτο είναι γεγονός και επίσημα, έπειτα από την ανακοίνωση του καναλιού.

Σύμφωνα με αυτή, ο πρώην διευθυντής ψυχαγωγικού προγράμματος του MEGA, αναλαμβάνει επικεφαλής μιας νέας εταιρείας του Ομίλου.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ ανακοινώνει τη σύσταση μιας νέας επιχειρηματικής μονάδας, ενός production hub, με αντικείμενο τη δημιουργία,  παραγωγή και εκμετάλλευση περιεχομένου για την Ελεύθερη, τη Συνδρομητική Τηλεόραση και τα Digital Media.

Επικεφαλής του production hub αναλαμβάνει ο Πέτρος Μπούτος, ένα από τα σημαντικότερα στελέχη της ελληνικής τηλεοπτικής βιομηχανίας με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του. H νέα εταιρία θα δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, όπου ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ έχει ηγετική θέση στα ΜΜΕ και την Ψυχαγωγία, στην Τουρκία και την Ελλάδα. Το production hub θα είναι πλήρως ανεξάρτητο στη δομή και λειτουργία του από την δραστηριότητα των τηλεοπτικών σταθμών του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.

Οι γνώσεις και η  εμπειρία του Πέτρου Μπούτου σε συνδυασμό με την ηγετική θέση, την τεχνογνωσία και τις διεθνείς συνέργιες του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στην ευρύτερη περιοχή, αποτελούν εχέγγυα για τη δυναμική πορεία του νέου εγχειρήματος.

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα