Και να σκεφτεί κανείς ότι πριν από λίγους μήνες ήθελε να φύγει για την ομάδα που κυνηγάει τώρα. Την Άρσεναλ. Ο Λουίς Σουάρες, όμως, έμεινε στη Λίβερπουλ και εκτός από συναδέλφους του την ώρα της… δουλειάς, «δαγκώνει» όποια ομάδα έχει την ψευδαίσθηση ότι θα του αντισταθεί και θα τον σταματήσει.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός του μεγάλου λιμανιού είναι μια ομάδα μόνος του. Σα να θέλει να ξεπληρώσει το ψυχολογικό χρέος που δημιούργησε το καλοκαίρι στους οπαδούς των Reds και σε κάθε ματς τινάζει τα δίχτυα.

Τελευταίο του θύμα η Τότεναμ. Δύο γκολ, μέσα στα άλλα τρία και… αντίο Αντρέ Βίλας-Μπόας. Συνολικά εφετινά τεμάχια; 17 τον αριθμό, τέσσερις ασίστ και να σκεφτεί κανείς ότι δεν έπαιξε στους πέντε πρώτους αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ. Ο Λουίς Σουάρες οδηγεί εκ του ασφαλούς τη θρυλική Λίβερπουλ σε πορεία τίτλου, έχει πετύχει το 62% των τερμάτων της, απέχει δύο βαθμούς από τους «κανονιέρηδες» και όλα δείχνουν ότι όποιος τολμήσει να τον πλησιάσει, θα πρέπει να πληρώσει πολλά περισσότερα από τα 48 εκατ. ευρώ που έδινε η Άρσεναλ.

Απολαύστε τον.
 

https://www.youtube.com/watch?v=x8FepYn4ySU


 

https://www.youtube.com/watch?v=M1UEaUTq0us