Οι αστροπροβλέψεις της Δευτέρας 16/12 από την Άνιελ.

ΚΡΙΟΣ

Ήρθε ο καιρός να πραγματοποιήσετε επιτέλους όλα αυτά που θέλατε στον εργασιακό σας χώρο και για τα οποία διστάζατε το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Επέρχεται ισορροπία στις σχέσεις σας, ενώ τα επαγγελματικά σας βελτιώνονται με γοργούς ρυθμούς.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Αποδείξτε εμπράκτως πως νοιάζεστε και αγαπάτε να βρίσκεστε δίπλα στο ταίρι σας. Το προσεχές διάστημα θα σας ανατεθούν πολλές αρμοδιότητες. Ο χρόνος στα επαγγελματικά σας είναι σύμμαχος σας, για αυτό μην βιαστείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ενισχύστε τις αντοχές σας γιατί θα κουραστείτε πολύ, αλλά θα πετύχετε τους στόχους που έχετε θέσει στη δουλειά σας. Μία ευχάριστη έκπληξη από τον σύντροφό σας θα σας συγκινήσει. Η καθημερινότητα σας θα γίνει καλύτερη σύντομα καθώς τα οικονομικά σας θα έχουν άνοδο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα πρέπει να πολεμήσετε τη διάθεση για μοναξιά που νιώθετε το τελευταίο διάστημα. Μην κλείνεστε σπίτι σας, βγείτε και διασκεδάστε επιλέγοντας πάντα την καλύτερη παρέα. Η σημερινή μέρα υπόσχεται πάρα πολλά σε όλους αυτούς που θέλουν κάτι καλύτερο στη ζωή τους.

 

ΛΕΩΝ

Ξεκινήστε από σήμερα να σπάσετε την ρουτίνα σας – ερωτευθείτε, προωθήστε εργασιακά σχέδια. Τώρα είναι η κατάλληλυ στιγμή. Το επόμενο διάστημα θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστο όσον αφορά το κλίμα στην οικογένειά σας. Αξιοποιήστε καλύτερα τον ελεύθερο σας χρόνο για να ηρεμήσετε και να ξεκουραστείτε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διάθεσή σας έχει επηρεαστεί από τα προβλήματα της καθημερινότητας και τις επαγγελματικές σκοτούρες. Προσπαθήστε να βρείτε τις ισορροπίες σας και να χαλαρώσετε. Άλλωστε είστε γεμάτοι αισιοδοξία και καλά κάνετε, προσοχή όμως θα πρέπει να δώσετε στην υπογραφή κάποιων συμβολαίων.

 

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα σας απασχολήσουν έντονα τα ζητήματα καριέρας και η ανάπτυξη της εργασία σας, αλλά συγχρόνως και η ανάγκη αποδοχής από τους άλλους. Ένα κοντινό επαγγελματικό ταξίδι δεν είναι καθόλου απίθανο αυτές τις μέρες. 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η έλλειψη επιχειρηματολογίας, φρενάρει την αποδοχή των προτάσεων σας από τους συνεργάτες σας. Ολοκληρώστε όλες τις εκκρεμότητές σας, ειδικά τις οικονομικές, πριν αποφασίσετε να περάσετε στην επόμενη φάση της ζωής σας. Αποφύγετε τις ακραίες αντιδράσεις στις συζητήσεις που θα έχετε με κοντινά σας πρόσωπα. 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αρκετοί από εσάς που είστε δεσμευμένοι θα χρειαστεί να έχετε μεγαλύτερη υπομονή στη σχέση σας. Οι αλλαγές σε εργασιακό επίπεδο θα φέρουν νέες εξελίξεις και ανακατατάξεις. Το διάστημα που ακολουθεί θα περάσετε όμορφες στιγμές με την οικογένειά σας. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αδυνατείτε να κάνετε πράγματα που σας δίνουν χαρά γιατί δεν έχετε την σωστή παρέα δίπλα σας. Θα χρειαστείτε την πολύτιμη βοήθεια των φίλων σας για να βγείτε από το αδιέξοδο. Ευκαιρίες θα υπάρξουν από σήμερα και μετά σε ότι αφορά θέματα κοινωνικά η εργασιακά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ίσως θα πρέπει να επιλέξετε τη λύση του συμβιβασμού και να μην ταλαιπωρήστε με νομικές διαδικασίες και γενικά σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας. Επανορθώστε επίσης άμεσα τα λάθη που έχετε κάνει στη σχέση σας και δώστε λύσεις. 

 

ΙΧΘΥΕΣ

Καλό θα ήταν να αποφύγετε σήμερα διαφωνίες που μπορεί να οδηγήσουν κάποια σχέση σε οριστική ρήξη. Νέοι άνθρωποι στην ζωή σας θα τονώσουν την ψυχολογία σας και ίσως τελικά βρείτε ανταπόκριση από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. 

Για περισσότερα θέματα που αφορούν ζώδια μπείτε στο www.aniel.gr