Οι αστροπροβλέψεις της Κυριακής 15/12 από την Άνιελ.

ΚΡΙΟΣ

Καλό θα ήταν να αποφύγετε ριψοκίνδυνες ενέργειες στις προσωπικές σχέσεις αλλά και στον χώρο εργασίας σας. Η ζωή σας συνεχίζει να είναι φορτωμένη και έχετε πολύ δουλειά και σήμερα. Καλείστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να λάβετε κρίσιμες αποφάσεις για το επαγγελματικό σας μέλλον.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σήμερα στην διεκπεραίωση των οικονομικών υποχρεώσεων που έχετε. Μην τα αφήνετε για αργότερα μπορεί να μην είστε σε θέση να αντεπεξέλθετε. Επειδή σήμερα σας οδηγεί το ένστικτο, δείξτε ιδιαίτερη προσοχή.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επανεξετάστε τη σχέση σας, και κυρίως την συμπεριφορά σας μέσα σε αυτή. Εσείς που γεννηθήκατε κατά την διάρκεια του τρίτου  δεκαημέρου συνεχίζετε να τρέχετε με τη δουλειά ή ένα πρόβλημα υγείας που έχει προκύψει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα βρεθείτε με τους  φίλους σας που σας έχουν ανάγκη και χρειάζονται τη βοήθεια σας. Δώστε στον σύντροφο σας την αγάπη σας και ζεστά συναισθήματα. Το επόμενο διάστημα θα σας απασχολήσει έντονα το επαγγελματικό σας μέλλον.

 

ΛΕΩΝ

Μείνετε ψύχραιμοι και μην αντιδράτε σπασμωδικά και χωρίς επιχειρήματα. Δεν είναι εποχές για σπατάλες δίχως νόημα και υπέρογκα έξοδα δίκην εντυπωσιασμού. Ακούστε τους φίλους σας και κόψτε τις βλαβερές συνήθειες που σας κοστίζουν και αρκετά χρήματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλό θα ήταν να αποφύγετε σήμερα εντάσεις και  διαφωνίες που μπορεί να οδηγήσουν κάποια σχέση σε οριστική ρήξη. Νέοι άνθρωποι στην ζωή σας θα τονώσουν την ψυχολογία σας και ίσως τελικά βρείτε ανταπόκριση από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

 

ΖΥΓΟΣ

Αποφύγετε τις ακραίες αντιδράσεις στις συζητήσεις που θα έχετε με τα πρόσωπα της οικογένειά σας. Η ανεβασμένη σας αυτοπεποίθηση σας βοηθά να εκπληρώσετε τους στόχους που έχετε θέσει. Μη δίνετε συνέχεια σε μικρούς καβγάδες και μην μεγαλοποιείτε σκηνές ζήλιας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ερωτικό κλίμα θα υπάρχει σήμερα μέσα στον χώρο εργασίας – να περιμένετε πολλές ερωτικές συγκινήσεις. Για να πάρετε σωστές αποφάσεις για τα επαγγελματικά σας θα πρέπει να ανταλλάξετε απόψεις με αγαπημένα σας πρόσωπα πριν καταλήξετε στην οριστική σας απόφαση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διάθεσή σας σήμερα, σας παροτρύνει να δείτε τα πράγματα πιο ανάλαφρα από ότι πρέπει. Αλλαγές θα χρειαστεί να κάνετε στο σπίτι σας με στόχο να βελτιώσετε την αισθητική του και να κάνετε καλύτερη την καθημερινότητα σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα επιδιώξετε την αναθέρμανση σχέσεων με κάποια ανθρώπους που έχετε απομακρυνθεί τελευταία και ανήκουν στο εργασιακό σας περιβάλλον. Για άλλη μια φορά έρχεστε σε στενή επαφή με την δύναμη των συναισθημάτων σας. Καλό θα ήταν να αποφύγετε λοιπόν τις επιπόλαιες κινήσεις σε θέματα επαγγελματικά ή θέματα που αφορούν την υγεία σας. 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσοχή στα λάθη στο χώρο εργασίας γιατί μπορεί να θέσουν σε αμφισβήτηση τις ικανότητές σας. Διατηρήστε τις επιφυλάξεις σας απέναντι στις προτάσεις κάποιων. Αν κοινοποιήσετε κάποιο πλάνο σας, σιγουρευτείτε ότι τα επιχειρήματά σας είναι δυνατά.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Βρίσκεστε σε μια φάση, όπου γίνονται αρκετές αλλαγές στη ζωή σας και θα πρέπει να είστε υπομονετικοί. Αυτό το διάστημα το πάθος και ο ερωτισμός θα κυριαρχήσουν στις σχέσεις σας. Έχει χαθεί ο ρομαντισμός ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας.

Για περισσότερα θέματα που αφορούν ζώδια μπείτε στο www.aniel.gr