Οι αστροπροβλέψεις του Σαββάτου 14/12 από την Άνιελ.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα νιώθετε πως τίποτα δεν μπορεί να σας ικανοποιήσει και πως κανείς δεν σας καταλαβαίνει. Ασχοληθείτε καλύτερα με τα επαγγελματικά σας, καθώς η μέρα είναι ευνοϊκή και θα μπορούσατε να κάνετε πραγματικότητα επαγγελματικά σχέδια αποδεικνύοντας την αξία σας στους άλλους. 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Μια σειρά από έντονους διαλόγους θα φέρει αναστάτωση στο σπίτι σας και στα μέλη της οικογένειά σας. Η ανάγκη σας για αλλαγές και η επιθυμία να μείνετε μακριά από την καθημερινή ρουτίνα γίνονται μεγαλύτερες σήμερα – μπορείτε να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε στην ζωή σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποια πρόσωπα από το μακρινό ερωτικό σας παρελθόν θα εισβάλλουν στη ζωή σας σήμερα και θα σας αναστατώσουν. Θα αρχίσετε να βλέπετε τη ζωή με άλλη οπτική γωνία και θα στηριχτείτε στις ικανότητες σας. 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αφήστε τα γεγονότα να εξελιχθούν μόνα τους και μην προτρέχετε, κάνοντας βιαστικές κινήσεις. Κάνετε ό,τι μπορείτε για να ασκήσετε έντονη επιρροή στο περιβάλλον σας. Το προσεχές διάστημα θα σας απασχολήσουν έντονα ζητήματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν.

 

ΛΕΩΝ

Μη λειτουργείτε αποκλειστικά και με γνώμονα το προσωπικό σας συμφέρον. Θα πρέπει να σκέφτεστε και τους άλλους που βρίσκονται δίπλα σας, δείξτε σεβασμό στους δικούς σας, θέλουν μόνο το καλό σας. Ακούστε στην συμβουλή τους και αποφασίστε αν θα την αξιοποιήσετε ή όχι. 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για οικονομική ανάπτυξη και θα πρέπει να ξυπνήσετε για να τις εκμεταλλευτείτε και να βελτιώσετε το εισόδημά σας. Η μέρα δεν ευνοεί τίποτα ιδιαίτερο, θα σας δοθούν ευκαιρίες για ανάπτυξη αργότερα. Χαλαρώστε και αφήστε τον χρόνο περάσει όσο πιο ήσυχα γίνεται.

 

ΖΥΓΟΣ 

Οι αντιξοότητες της καθημερινότητας έχουν δυναμώσει τις αντιστάσεις σας. Θα πρέπει τώρα να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας. Κάντε πράγματα για εσάς, νιώστε καλύτερα. Το ταλέντο από μόνο του δεν αρκεί, χρειάζεται δουλειά και προσήλωση στους στόχους σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στα αισθηματικά σας αυτό ισχύει και για οικονομικές κινήσεις. Εάν η διάθεσή σας δεν είναι και τόσο καλή, δεν είναι απαραίτητο να αναγκαστείτε για κάποιες δουλειές τις οποίες μπορείτε να τις κάνετε και άλλη μέρα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα σας είναι αρκετά δύσκολο να συγκεντρωθείτε σήμερα στην δουλειά σας, καθώς η επιθυμία σας για διασκέδαση και χαλάρωση είναι πιο έντονη. Για αρκετούς από εσάς η περίοδος αυτή θα αποδειχθεί ιδιαίτερα εποικοδομητική σε όλους τους τομείς. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ειδικά εσείς που γεννηθήκατε κατά την διάρκεια του πρώτου δεκαημέρου του ζωδίου θα έχετε αρκετά έξοδα. Δείξτε μεγαλύτερη ευαισθησία για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν γνωστοί και φίλοι. Η εκνευριστική σας επιμονή σε κάποια θέματα προκαλεί τη δυσφορία του συντρόφου σας. 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέλετε να μείνετε σπίτι και να ξεκουραστείτε. Αυτό το διάστημα θα έχετε την ευκαιρία να εκτονωθείτε και να ξεφύγετε από τα καθημερινά προβλήματα. Συγγενικά σας πρόσωπα μάλλον θα χρειαστούν την προσοχή σας αλλά αυτό δεν θα αρέσει στον σύντροφό σας, ο οποίος νιώθει ήδη παραμελημένος.

 

ΙΧΘΥΕΣ 

Επικρατεί έντονος προβληματισμός για το πως θα διαχειριστείτε τα οικονομικά σας. Θα χρειαστεί να περιορίσετε λίγο ακόμη τα έξοδα για την προσωπική σας φροντίδα. Ψάξτε να βρείτε αν ο τρόπος συμπεριφοράς σας ευθύνεται για τον παραμερισμό σας από κάποια άτομα. 

Για περισσότερα θέματα που αφορούν ζώδια μπείτε στο www.aniel.gr