Οι αστροπροβλέψεις της Παρασκευής 13/12 από την Άνιελ.

ΚΡΙΟΣ

Δείξτε υπομονή και επιμονή στα επαγγελματικά σας, γιατί η κατάσταση βελτιώνεται περισσότερο. Κι αυτό βέβαια οφείλετε μόνο σε εσάς και τις προσπάθειες σας. Το προσεχές διάστημα θα ζήσετε ξεχωριστές στιγμές με το σύντροφό σας, καθώς θα έχετε ηρεμήσει.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Οι εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες σας κάνουν αισιόδοξους και σας ικανοποιούν. Η αίσθηση της απόλυτης στήριξης από το οικογενειακό σας περιβάλλον σας έχει ανεβάσει τη διάθεση και σας δίνει την δύναμη για να προχωρήσετε στην υλοποίηση των σχεδίων σας. 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η περίοδος αυτή ξεκινά δύσκολα για τα επαγγελματικά σας, όμως το κλίμα μπορεί να γίνει πιο ευχάριστο και εσείς να ηρεμήσετε για πολύ μεγάλο διάστημα. Οι κοινωνικές σας υποχρεώσεις απαιτούν συνεχή βελτίωση της εξωτερικής σας εμφάνισης – αν το κάνετε θα αλλάξει και η διάθεσή σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό για να μπορέσετε να διαχειριστείτε σωστά τα χρήματά σας, τα οποία δεν είναι και τόσα πολλά. Η συμπεριφορά σας σήμερα μπορεί να προκαλέσει αντιδράσεις από το σύντροφό σας. Υποθέσεις στην εργασίας ή στην υγείας σας, ξεκινούν την διαδικασία για σοβαρές αλλαγές.

 

ΛΕΩΝ

Η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη λέει μια παροιμία και αυτό ισχύει για εσάς καθώς δεν έχετε καθόλου χρόνο για να ξεκουραστείτε. Η δημιουργία οικογένειας σημαίνει περισσότερες ευθύνες και χρειάζεται ατομικές θυσίες και δεν νομίζω ότι είστε έτοιμοι για το βήμα αυτό. 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πιθανές δυσκολίες θα υπάρξουν στις μετακινήσεις σας σήμερα – καλύτερα να μην χρησιμοποιήσετε κάποιο δικό σας μεταφορικό μέσον. Μπορείτε σήμερα να πάρετε ένα τηλέφωνο αυτούς που αγαπάτε και έχετε καιρό να μιλήσετε μαζί τους. Μην στέκεστε σε ασήμαντες λεπτομέρειες και σε λάθη του παρελθόντος που φρενάρουν τη σχέση σας.  

 

ΖΥΓΟΣ

Οι δαπάνες σας έχουν αυξηθεί σε σημείο που να χρειάζεται να κάνετε ακόμη μεγαλύτερες θυσίες αλλά μην ξεχνιέστε: τα χρήματά σας είναι ελάχιστα. Μη διστάσετε να κάνετε έντονες παρατηρήσεις σε μέλη του προσωπικού σας, αν το κρίνετε σκόπιμο αλλά προσοχή στην συμπεριφορά σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το διάστημα θα αφιερώσετε πολύ από τον ελεύθερο χρόνο σας σε συγγενείς και φίλους. Αυτόν τον καιρό επίσης έχετε έντονη διάθεση για νέες γνωριμίες και διασκέδαση. Έντονος θα είναι επίσης ο ενθουσιασμός σας γύρω από θέματα επαγγελματικής φύσης ιδιαίτερα για εσάς του πρώτου δεκαημέρου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τελευταίο διάστημα έχετε την τάση να καλείτε ολοένα και περισσότερους φίλους στο σπίτι σας παρά την κούραση που έχετε, καθώς δεν αντέχετε την μοναξιά. Θα περάσετε ευχάριστα με τον ερωτικό σας σύντροφο, ενώ αν δεν έχετε κάποια σχέση, αυτή την περίοδο θα μπορούσατε εύκολα να δημιουργήσετε μια.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εγκαταλείψτε τις όποιες σκέψεις σας για οικονομικά ανοίγματα, δεν πρέπει ούτε καν να το σκέφτεστε. Αφήστε το για λίγο αργότερα που θα τακτοποιηθούν καλύτερα τα οικονομικά σας. Αποφύγετε τις παρεξηγήσεις. Να είστε ξεκάθαροι σε όσα λέτε και κάνετε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην περιμένετε θαύματα από τους άλλους, κάντε πρώτα το δικό σας καθήκον. Αυτήν την περίοδο σκέφτεστε να δραστηριοποιηθείτε, συμμετέχοντας σε κάποιο συλλογικό φορέα. Μην απελπίζεστε με τα όσα βλέπετε να συμβαίνουν γύρω σας. Συναντήστε την παρέα σας στο γνωστό σας στέκι.  

 

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα θα θελήσετε να μάθετε διάφορα καινούργια πράγματα και η ανταπόκρισης σας σε κάθε τι νέο περιέχει ενθουσιασμό. Κάποιοι ανώδυνοι καβγάδες θα ξεπεραστούν χωρίς να χαλάσετε τη διάθεσή σας. Διασκεδάστε και διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας. Δεν πρέπει να είστε εγωπαθείς και αλαζόνες γιατί θα σας σνομπάρουν.

Για περισσότερα θέματα που αφορούν ζώδια μπείτε στο www.aniel.gr