O Tom Cruise ζει τη μέρα της Μαρμότας πολεμώντας εξωγήινους στο μέλλον, στην θεαματική περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας «Edge of Tomorrow» που έχει όλες τις προδιαγραφές για να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα blockbuster της επόμενης χρονιάς. Το πρώτο trailer πραγματικά «τα σπάει» με εκρηκτικές σκηνές δράσης, εντυπωσιακά εφέ, και τον σούπερ-σταρ να μάχεται δίχως αύριο, ως στρατιώτης του μέλλοντος.

Σε μία εποχή, όχι πολύ μακρινή από τη δική μας, η Γη δέχεται μία τρομακτική εισβολή από εξωγήινους. Πόλεις ισοπεδώνονται, εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν. Οι στρατιωτικές δυνάμεις του πλανήτη ενώνονται για να πολεμήσουν τον εχθρό, αλλά τίποτα δεν φαίνεται ικανό να σταματήσει την επέλαση των εισβολέων.

Ο αξιωματικός Bill Cage (Tom Cruise) που δεν έχει πολεμήσει ποτέ του, στέλνεται σε μία επικίνδυνη αποστολή στο πεδίο μάχης. Μέσα σε λίγα λεπτά πεθαίνει. Μόνο για να ξυπνήσει ξανά στην ίδια μέρα, να πολεμήσει, και να πεθάνει ξανά και ξανά. Παγιδευμένος σε μία χρονική «λούπα» μαζί με την Rita Vrataski, μέλος των Ειδικών Δυνάμεων (Emily Blunt), ξαναζεί τις βίαιες συγκρούσεις – αλλά κάθε φορά που ξαναγεννιέται, έχει κερδίσει από τη μάχη περισσότερες γνώσεις για τον αντίπαλο, και γίνεται εξυπνότερος και δυνατότερος. Ίσως αυτό να τους δώσει τελικά το «κλειδί» για το αδύνατο σημείο του αήττητου εχθρού και την σωτηρία της ανθρωπότητας…

Το σενάριο βασίζεται στο δημοφιλές γιαπωνέζικο graphic novel «All You Need Is Kill» του Hiroshi Sakurazaka και η σκηνοθεσία είναι του Doug Liman του «The Bourne Identity». Η ταινία «Edge of Tomorrow» θα κάνει την πρεμιέρα της στις αίθουσες των ΗΠΑ, στις 6 Ιουνίου του 2014.

https://www.youtube.com/watch?v=uE3JMfuPFdQ