Οι αστροπροβλέψεις της Τετάρτης 11/12 από την Άνιελ.

ΚΡΙΟΣ

Η εργατικότητά σας θα αμφισβητηθεί από άτομα που δεν γνωρίζουν καλά τη μέχρι τώρα πορεία σας. Άτομα του παρελθόντος θα βρεθούν αναπάντεχα μπροστά σας και θα σας χαρίσουν μερικές όμορφες στιγμές στον εργασιακό σας χώρο.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Εκφράστε τα συναισθήματά σας και να αποκαταστήσετε τις σχέσεις με τον άμεσο κοινωνικό και φιλικό σας περίγυρο. Διαφυλάξτε τις σχέσεις σας εσείς που έχετε γεννηθεί κατά την διάρκεια του δεύτερου δεκαημέρου. Προσοχή λίγο με τα επαγγελματικά σας όχι βιαστικές κινήσεις. 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε χάσει τον ύπνο σας το τελευταίο διάστημα καθώς έχουν προκύψει προβλήματα στα οικονομικά σας. Χρειάζονται σταθερές αποφάσεις και οργανωμένο πλάνο για να μπορέσετε να ορθοποδήσετε οικονομικά. Αξιοποιήστε τις επαγγελματικές σας γνωριμίες.  

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα μπορεί να νιώσετε την κούραση της ρουτίνας και να θελήσετε να απομονωθείτε λίγο για να ηρεμήσετε. Μην μπαίνετε σε έξοδα μόνο και μόνο για να ικανοποιήσετε τα συναισθήματα σας. Η μέρα δεν ευνοεί τίποτα ιδιαίτερο, θα σας δοθούν ευκαιρίες για ανάπτυξη αργότερα.

 

ΛΕΩΝ

Χαλαρώστε και αφήστε τον χρόνο περάσει όσο πιο ήσυχα γίνεται. Οι μαζεμένες προσωπικές υποθέσεις μοιάζουν με βουνό, όσο δεν αποφασίζετε να πάρετε δραστικά μέτρα. Καλό θα ήταν να αποφύγετε συμβουλές κάποια άτομα γιατί θα σας οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από σήμερα ξεκινά μια περίοδος με επαφές και συζητήσεις, περίοδος πολυάσχολη με πολλές μετακινήσεις. Κάντε όμως υπομονή γιατί όλος αυτός ο κόπος σας θα ανταμειφθεί με βελτίωση των οικονομικών σας. Αν και γενικότερα διανύετε μια πολύ δημιουργική περίοδο. 

 

ΖΥΓΟΣ

Υποθέσεις που έχουν να κάνουν με το σπίτι σας θα ήταν καλό να τις προσέξετε ιδιαίτερα σήμερα. Ένα λεπτό θέμα που αφορά την οικογένειά σας θα σας απασχολήσει αυτό το διάστημα. Ευνοείτε η διεκπεραίωση καθυστερημένων υποθέσεων.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην αφήνετε ανεκμετάλλευτες σε γνωριμίες που θα κάνετε. ίσως κάτι καλό βγει μέσα από αυτές Είστε σε πολύ καλύτερη διάθεση αυτή την περίοδο. Έχετε αυτή την περίοδο τον σεβασμό και την αναγνώριση που περιμένατε από τους ανωτέρους σας. 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να έχετε πάντα εμπιστοσύνη στο εαυτό σας. Πρέπει να κάνετε μετρημένες κινήσεις αυτό το διάστημα. Σκεφτείτε τις κινήσεις με προσοχή για να μην έχετε προβλήματα. Κάποιες αισθηματικές δοκιμασίες προκαλούν κρίση στη σχέση με το ταίρι σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην αναλώνετε άσκοπα τον ελεύθερο σας χρόνο, κάνοντας πράγματα που δεν σας αντιπροσωπεύουν. Νέες γνωριμίες θα σας προκαλέσουν αναστάτωση και θα σας βάλουν διλήμματα. Έχετε την τάση να ανακατεύεστε σε υποθέσεις άλλων και αυτό είναι πολύ άσχημο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η περίοδος αυτή είναι πολύ ευνοϊκή και η σχέση σας θα σας χαρίσει ευχάριστες και ρομαντικές στιγμές. Ήρθε ο καιρός να προχωρήσετε στις αλλαγές που είχατε σχεδιάσει. Ήρθε ο καιρός να αντιμετωπίσετε την αλήθεια στα οικονομικά σας και να αξιολογήσετε τις ανάγκες σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτήν την περίοδο θα κλειστείτε στον εαυτό σας για να βρείτε απαντήσεις σε σημαντικά ερωτήματα. Το πλανητικό σύστημα σας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα ανταποκριθεί στο ενδιαφέρον σας. Η τάση σας για μεγάλες αλλαγές ενισχύεται και είστε έτοιμοι για μεγάλες ανατροπές στον εργασιακό τομέα.

Για περισσότερα θέματα που αφορούν ζώδια μπείτε στο www.aniel.gr