Ξανθιά γυναίκα και κόκκινο sport αυτοκίνητο. Όσο κλισέ και αν ακούγεται η πρόταση, η εικόνα, στα αντρικά μάτια, δεν ξεπερνιέται ΠΟΤΕ ιδιαίτερα όταν γυναίκα είναι η Sienna Miller και το αυτοκίνητο το Muscle car icon: Ford Mustang.

Η Ford επέλεξε να κάνει την παρουσίαση του αμερικάνικου σπορ αυτοκινήτου της σε πέντε πόλεις ταυτόχρονα. Στο Λονδίνο ήταν η 31χρονη Sienna η οποία υποδέχθηκε το κόκκινο Ford Mustang του 2015 με ένα μαύρο φόρεμα από τα 80s (με τα απαραίτητα ανοίγματα).

Μόλις είχαμε συνέλθει από το σοκ της φωτογράφισης της S.Miller για την καμπάνια της Burberry την οποία έκανε με τον φίλο της Tom Sturridge και χωρίς ανάσα η Sienna Miller… is back.

Η ηθοποιός μοντέλο και σχεδιάστρια μόδας είναι η star για την διαφημιστική καμπάνια του νέου Ford Mustang και για τα video clips αλλά και τις φωτογραφίσεις συνεργάστηκε με τον υπερφωτογράφο μόδας John Rankin Waddell ή απλά Rankin.

Για την περίσταση άφησε το Bohemian Sic στυλ ντυσίματος και έβαλε ένα μεγάλο μαύρο φόρεμα με ένα επίσημο άνοιγμα. Διορθώνω και γράφω χωρίς να κοιτάζω τις φωτογραφίες. Η Sienna Miller φόρεσε ένα επίσημο μαύρο φόρεμα με ένα μεγάλο άνοιγμα. 

Σχεδόν χωρίς make up πόζαρε πίσω από το τιμόνι του Mustang και η εικόνα της έγινε αντανάκλαση στους καθρέφτες του.

Μάλιστα δήλωσε πως κάθε φορά που ταξιδεύει στις ΗΠΑ το αυτοκίνητο που νοικιάζει είναι αυτό το μοντέλο της Ford.

Εντυπωσιασμένος από το αυτοκίνητο έμεινε και ο φωτογράφος και δημιουργός του διαφημιστικού φιλμ Rankin, ο οποίος θέλει να αγοράσει ένα Mustang για τις μετακινήσεις του.

Η παγκόσμια παρουσίαση του κλασικού για την Ford μοντέλου ήταν εντυπωσιακή και σύμφωνα με τις δηλώσεις των ιθυνόντων της Ford θα ακολουθήσουν οι εκδόσεις fastback και convertible, όπως και στο πρώτο Mustang. Βέβαια ούτε στην πρώτη αλλά ούτε και στη δεύτερη θα περιλαμβάνεται η Sienna Miller αλλά δεν πειράζει.

https://www.youtube.com/watch?v=2qZJqyx6hQc