Οι αστροπροβλέψεις της Παρασκευής 06/12 από την Άνιελ.

ΚΡΙΟΣ

Αν δεν νιώθετε καλά σήμερα μπορείτε να αλλάξετε το πρόγραμμά σας να  αναβάλετε τα ραντεβού σας και να φροντίσετε να ξεκουραστείτε. Τα ψυχικά σας χαρίσματα θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε την εμπιστοσύνη και το σεβασμό των άλλων.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Μην είστε αρκετά καλοπροαίρετοι σήμερα και μην πιστεύετε τα πάντα και τους πάντες, αυτό μπορεί να σας βγει μόνο σε κακό. Για αυτό το λόγο προσοχή. Καλό θα ήταν να αποφύγετε εντάσεις και ρήξεις με πρόσωπα του στενού σας περιβάλλοντος.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα σας απασχολεί έντονα το τι πρέπει να κάνετε με την ακίνητη περιουσία σας, αλλά και με τα επαγγελματικά σας. Οι εξελίξεις στα μέχρι αυτή την περίοδο σχέδια σας θα είναι ευχάριστες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δώστε στους συνεργάτες σας να καταλάβουν πως τους εμπιστεύεστε. Οι τελευταίες εξελίξεις σας κάνουν να σκέφτεστε σοβαρά το ενδεχόμενο ενασχόλησης και με άλλους τομείς της δουλειά σας, οι οποίοι θα έχουν μεγάλη επιτυχία.

 

ΛΕΩΝ

Δεχτείτε την βοήθεια από άτομα εμπιστοσύνης και αφήστε τους να σας δείξουν τον δρόμο – δεν είναι κακό αυτό να υπάρχει βοήθεια. Επιδιώξετε να κάνετε επίσης νέες επαγγελματικές γνωριμίες που μπορεί να σας βοηθήσουν μελλοντικά. 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εργασιακά ή θέματα υγείας ευνοούνται σήμερα, κυρίως για εσάς που έχετε γεννηθεί κατά την διάρκεια του πρώτου δεκαημέρου. Η αναπτυγμένη υπευθυνότητα που έχετε, σας οδηγεί πολλές φορές στο να επωμίζεστε ευθύνες άλλων.

 

ΖΥΓΟΣ

Το τελευταίο διάστημα σας διακρίνει μια επιπολαιότητα σε πολλούς τομείς αλλά εσείς δεν θέλετε να το καταλάβετε. Σύντομα θα πάρετε τις ευκαιρίες που δικαιούστε, προκειμένου να δείξετε την πραγματική σας αξία.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσοχή στα νεύρα και τις εντάσεις. Καλύτερα να μην εξωτερικεύσετε σε θυμό, την πίεση που δέχεστε στη δουλειά σας. Αν ο στόχος σας είναι να ξεπεράσετε τα προβλήματα, βελτιώστε την επικοινωνία με το σύντροφό σας και σταματήστε να είστε εγωιστές.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ενασχόληση σας με τα κοινά είναι μια μεγάλη πρόκληση. Κάποια τυχερά λεφτά ίσως από κληρονομιά έρχονται στον δρόμο σας. Μπορεί να έχετε κάποια παράπονα που θα επηρεάσουν τη σχέση σας με το ταίρι σας. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βρείτε άμεσα λύσεις για τα χρόνια προβλήματα που σας κρατούν δεσμευμένους στα παλιά. Δώστε άμεσες λύσεις και τελειώστε μία και καλή με το παρελθόν σας. Εμπόδια θα υπάρξουν επίσης σήμερα στην επικοινωνία με τους ανθρώπους γύρω σας. 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην προσπαθείτε να αναλάβετε ευθύνες που δεν σας έχουν αναθέσει στο χώρο εργασίας. Έχετε αυτή την περίοδο σταθερή πορεία στον οικονομικό σας τομέα και απομακρύνεστε από την αστάθεια που ζούσατε εδώ και πολύ καιρό. 

 

ΙΧΘΥΕΣ

Τα οικονομικά σας δείχνουν να βελτιώνονται κατά κάποιον τρόπο. Μην παρασύρεστε εύκολα από την πλάνη κάποιων επιτήδειων. Έχετε μαζέψει αρκετή δύναμη τώρα για να σταθείτε απέναντι στις δυσκολίες και να αλλάξετε τα πράγματα.

Για περισσότερα θέματα που αφορούν ζώδια μπείτε στο www.aniel.gr