Οι αστροπροβλέψεις της Πέμπτης 05/12 από την Άνιελ.

ΚΡΙΟΣ

Μην αρνείστε να δεχτείτε τις απόψεις των άλλων, περιπλέκοντας τα πράγματα στις προσωπικές σας σχέσεις. Ένα μπέρδεμα θα επικρατήσει στην δουλειά σας, υπογραφές και θέματα προς διεκπεραίωση, θα καθυστερήσουν αρκετά.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι απαραίτητο να ξεκουραστείτε και προσπαθήστε να μειώσετε το άγχος. Ερωτική και δημιουργική είναι η ατμόσφαιρα σήμερα. Θα κάνετε πραγματικότητα τα σχέδια και τους στόχους σας και θα τονώσετε το κοινωνικό σας προφίλ.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Διαφωνίες μπορεί να υπάρξουν με άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον. Αντίθετα όμως όσοι γεννήθηκαν μέσα στο πρώτο δεκαήμερο βελτιώνουν τις σχέσεις στο οικογενειακό περιβάλλον το οποίο τους στηρίζει. Καλό θα ήταν να αποφύγετε να βγάλετε απωθημένα σας κάνοντας ασυλλόγιστα έξοδα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη και εσείς μάλλον δεν το έχετε καταλάβει και πάτε κόντρα στην κούραση. Η πίεση που νοιώθετε τελευταία στην δουλειά σε συνδυασμό με την ήδη πιεστική σχέση σας, μπορεί να οδηγήσουν σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις, δείξτε ιδιαίτερη προσοχή. 

 

ΛΕΩΝ

Θα αγχωθείτε ιδιαίτερα σήμερα, αλλά εν τέλει θα καταφέρετε να φανείτε συνεπείς στα επαγγελματικά σας. Μερικά μικροπροβλήματα δεν θα σας επιτρέψουν να παρευρεθείτε σε κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ίσως χρειαστεί να μπείτε σε περιττά έξοδα για να βελτιώσετε την γκαρνταρόμπα σας σήμερα, καθώς το τελευταίο διάστημα και με τις πολλές υποχρεώσεις είχατε παραμελήσει τον τομέα αυτό. Προσπαθήστε να αλλάξετε ή να περιορίσετε κάποιες από τις ενοχλητικές σας συνήθειες.

 

ΖΥΓΟΣ

Κάποιες αποκαλύψεις που θα γίνουν σήμερα  θα έχουν ως αποτέλεσμα να γυρίσετε σελίδα στην προσωπική σας ζωή και να βάλετε τέλος σε άσχημες καταστάσεις. Η αποφασιστικότητα και το θάρρος της γνώμης σας, θα σας βοηθήσουν να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διπλωματία είναι το καλύτερο κομμάτι τόσο στην σχέση σας όσο και στον χώρο εργασίας σας. Η γοητεία σας που έχει επίδραση σε φίλους και συγγενείς, βοηθά να βελτιώσετε τα οικονομικά σας αλλά και να αλλάξει η διάθεσή σας. 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα χρειαστεί να δείξετε μεγαλύτερη κατανόηση σήμερα στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φίλοι σας. Οι πολλές κραυγές δεν ταιριάζουν στο δικό σας στυλ – είστε άνθρωπος της ηρεμίας και της γαλήνης. Βρείτε τα σωστά επιχειρήματα και μιλήστε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην είστε ευκολόπιστοι απέναντι σε ανθρώπους που σας υπόσχονται πάρα πολλά και ειδικά όταν δεν ξέρετε τις προθέσεις αυτών. Σήμερα θα ξοδέψετε λεφτά για να νιώσετε καλύτερα ικανοποιώντας τις επιθυμίες σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δείξτε μεγάλη προσοχή σε κάποια προβλήματα που υπάρχουν στην ζωή σας εδώ και πολύ καιρό, αν συνεχίζετε να αγνοείτε πόσο σοβαρά είναι δεν είναι διόλου απίθανο ότι θα μπλεχτείτε σε περιπέτειες. Προβλήματα του παρελθόντος σας κρατούν πίσω και όπως είναι φυσικό αυτό σας δημιουργεί εκνευρισμό.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή η χρονική περίοδος προβλέπεται εποικοδομητική αλλά με πολλές ανατροπές. Εφαρμόστε αυστηρούς κανόνες στην καθημερινότητά σας και θα δείτε άμεσα θετικά αποτελέσματα. Αισθάνεστε κουρασμένοι από την ένταση που δημιουργήθηκε την προηγούμενη περίοδο.

Για περισσότερα θέματα που αφορούν ζώδια μπείτε στο www.aniel.gr