Τα ζώδια της Τετάρτης!

Έχεις άστρο σήμερα;

Τα ζώδια της Τετάρτης!

Έχεις άστρο σήμερα;


Κριός

Σήμερα, φίλε Κριέ, πρέπει να κινηθείς προς κάθε κατεύθυνση και να μην υποχωρήσεις σε κάποιες μικροδυσκολίες, που μπορεί να προκύψουν. Ο δυναμισμός σου, χάρη στις καλές επιρροές που σου στέλνει ο Άρης από τη νέα του θέση στον ζώδιο του Καρκίνου, θα εντυπωσιάσει το περιβάλλον σου και με την αποφασιστικότητά σου θα ξεκαθαρίσεις τις υποθέσεις που σε προβληματίζουν ακόμη. 


Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η αστάθεια και η ασάφεια θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά αυτής της Τετάρτης για εσένα. Φρόντισε να είσαι απόλυτα ρεαλιστής σε αυτά που σκοπεύεις να κάνεις ή να πεις. Πρέπει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και ταυτόχρονα να φυλαχτείς, γιατί μπορεί να υπάρχουν κάποιες κρυμμένες παγίδες, που δεν τις έχεις αντιληφθεί.


Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα η επιτυχία είναι με το μέρος σου και θα έρθεις αντιμέτωπος με ευχάριστες και πολυποίκιλες εκπλήξεις, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό σου τομέα. Μην δώσεις σημασία σε προβληματάκια που θα εμφανιστούν, γιατί είναι παροδικά και αν τα ξεπεράσεις, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. 
 

Καρ​κίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, με την εντιμότητα και την εξυπνάδα που σε διακρίνει, θα καταφέρεις να βγεις από το αδιέξοδο που βρίσκεσαι και να ηρεμήσεις. Τόλμησε να κάνεις στη ζωή σου όσες αλλαγές απαιτούνται, για να καλυτερέψουν τις συνθήκες της. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και φρόντισε να μιλήσεις για όλα αυτά που σε απασχολούν, στα δικά σου άτομα. 


Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, για να φτάσεις πιο γρήγορα στην επιτυχία, θα πρέπει να αναθεωρήσεις πολλές ιδέες που είχες μέχρι σήμερα και να τις προσαρμόσεις στα τωρινά δεδομένα. Αυτές ακριβώς είναι που σταματούν την πορεία σου και καθυστερούν τα σχέδιά σου. Ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις τα πιστεύω σου, για να δώσεις τις καλύτερες λύσεις και να βρεις επιτέλους την ικανοποίηση που αναζητάς, χωρίς πλέον να καθυστερείς.


Παρθένος

Φίλε Παρθένε, τυχερή μέρα θα είναι η σημερινή Τετάρτη για εσένα, με τη νέα θέση του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου. Ξαφνικά θα σου έρθουν από το πουθενά μερικές απαντήσεις σε κάποια παλιά ζητήματα που σε απασχολούσαν και από καταστάσεις που ήταν προβληματικές. Μην ξεχνάς ότι δεν πρέπει να αφήσεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν να πάνε χαμένες. Ξεκαθάρισε το τοπίο προς όφελός σου. 


Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, συγκράτησε τη φαντασία σου που καλπάζει σε δύσβατα μονοπάτια και η λογική σου θα κάνει σήμερα το καθήκον της. Άλλωστε εσύ ανήκεις στα άτομα που ξέρουν πάντα πιο είναι το σωστό για τον εαυτό τους, αλλά και για τους άλλους. Άριστες προοπτικές ανοίγονται μπροστά σου! Φρόντισε την κατάλληλη στιγμή να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Θέσε την ανυπομονησία σου υπό έλεγχο και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά.


Σκορπιός

Σήμερα, φίλε Σκορπιέ, πρέπει να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά σε κάποιες εκκρεμείς υποθέσεις που σε απασχολούν και φυσικά θα πρέπει να αναμένεις ότι θα καταβάλεις και το ανάλογο τίμημα. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι πολύ μετρημένες και μην ανακατεύεσαι σε παρασκηνιακές καταστάσεις, που δεν σε αφορούν. Σχεδίασε μεθοδικά το πρόγραμμά σου και μείνε πιστός σε αυτό. 


Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, με τον Άρη σήμερα να εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου, μία ευχάριστη ημέρα σε περιμένει, κατά την οποία η επικοινωνία με τους φίλους σου αλλά και οι καινούργιες γνωριμίες θα σου προσφέρουν πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες. Η δημιουργικότητά σου και οι ιδέες σου θα σε προωθήσουν σε μία ανώτερη επαγγελματική θέση, αν μείνεις πιστός στα σχέδιά σου και δεν παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό και την υπέρμετρη αισιοδοξία σου. 


Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα θα πρέπει να προσέχεις την συμπεριφορά σου, γιατί πολύ πιθανό να απομακρύνει σημαντικά άτομα από την ζωή σου. Ακολουθώντας την διαίσθησή σου, το τοπίο θα αρχίσει σιγά-σιγά να ξεκαθαρίζει και θα μπορέσεις να προγραμματίζεις τα επόμενα σχέδιά σου, τουλάχιστον όσον αφορά τις σχέσεις σου. 


Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα μην αντιδράσεις σπασμωδικά σε κάποιες καταστάσεις που μπορεί να σε δυσκολέψουν. Μερικές φορές μπορεί η τύχη να ανατρέπει προσωρινά τα σχέδιά σου χωρίς να το περιμένεις, αλλά δεν πρέπει να εκνευριστείς με τίποτα, γιατί θα γίνουν λάθος κινήσεις. Έχεις πολύ γερές βάσεις και κάποια προσωρινά μικροπροβλήματα δεν μπορούν να ανακόψουν την πορεία της επιτυχίας σου.


Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, καλό είναι να αποφύγεις κάποιες απερίσκεπτες κινήσεις που μπορεί να κάνεις, αλλά και τον εκνευρισμός που θα έχεις για κάποιες υποθέσεις σου, κα να λειτουργήσεις με υπομονή, προγραμματισμός και ψυχραιμία. Κινήσου μεθοδικά και έξυπνα και θα δεις τα σχέδιά σου να υλοποιούνται. Φρόντισε να περάσεις το βράδυ μαζί με αγαπημένα σου άτομα και να αποφορτιστείς από το άγχος της καθημερινότητας. 

Πηγή:www.myastro.gr

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα