Κριός

Φίλε Κριέ, οι αποφάσεις που θα πάρεις σήμερα είναι κρίσιμες για τον τρόπο που θα διαμορφωθεί το μέλλον σου από εδώ και στο εξής. Είναι πιθανό να ακούσεις τη γνώμη τρίτων, αλλά πριν βγάλεις τα συμπεράσματά σου, πάρε το χρόνο σου να σκεφτείς ώριμα και ψύχραιμα. Μην ξεχνάς ότι μόνο εσύ μπορείς να καθορίσεις τις κινήσεις σου.


Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν σήμερα στην ζωή σου είναι πολλές, γι’ αυτό πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα να τις εκμεταλλευτείς. Μην επαναπαύεσαι και μην καθυστερείς τις κινήσεις σου. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις όσα περισσότερα ζητήματα μπορείς και να δεις τις καταστάσεις γύρω σου με καθαρό μάτι, για να μην ξεγελαστείς.


Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, η σημερινή Δευτέρα θα είναι πολύ ευχάριστη για εσένα, αφού κάποιες ειδήσεις θα σε ικανοποιήσουν ιδιαίτερα και θα σε κάνουν να δεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον σου. Μπορείς να σχεδιάσεις με άνεση όσα επιθυμείς να κάνεις πραγματικότητα και με την εύνοια της Αφροδίτης που κινείται στο ζώδιο του φιλικού για εσένα Λέοντα, να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις που σε άγχωναν και σε κρατούσαν πίσω μέχρι τώρα.
 

Καρ​κίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, αρκετοί τομείς της ζωής σου που σε προβλημάτιζαν, τώρα θα πάρουν μια καλή σειρά και με την εύνοια των πλανητών μπορείς να διορθώσεις ό,τι δεν σου κάνει. Μην αφήσεις τις σημερινές ευκαιρίες να πάνε χαμένες και κάνε τις προσπάθειές σου χωρίς να δώσεις άλλη αναβολή.


Λέων

Φίλε Λέοντα, μία ευχάριστη και δημιουργική μέρα σε περιμένει. Τα σχέδιά σου υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο, ενώ οι ευκαιρίες να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος θα είναι πολλές. Άφησε όλο σου το δυναμισμό να βγει και ξεμπέρδεψε με όσες περισσότερες εκκρεμότητες μπορείς. Πάντως η διάθεσή σου είναι θετική και αυτό σε κάνει να κινείσαι με γοργούς ρυθμούς προς την επιτυχία.


Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, θα πρέπει να βάλεις μπροστά όλες σου τις ικανότητες για να χειριστείς με επιτυχία όλες τις καταστάσεις και κυρίως για να τακτοποιήσεις κάποια ζητήματα από το παρελθόν. Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα είναι πολλές, αρκεί να μην χαλαρώσεις και να ξεμπερδεύεις το συντομότερο με όσα σε αγχώνουν.


Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, η σημερινή Δευτέρα είναι πολύ καλή για εσένα, για να τακτοποιήσεις κάποια θέματα που είναι λίγο μπερδεμένα μέσα στο μυαλό σου. Κάνε την αρχή από όσα έχουν τη ρίζα τους στο παρελθόν και εξακολουθούν να στέκονται εμπόδιο στα σχέδιά σου. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να πετύχεις πολλά, αφού οι πλανήτες σε ευνοούν. Εκμεταλλεύσου αυτή τη μέρα!


Σκορπιός

Ήρθε η ώρα, φίλε Σκορπιέ, να τακτοποιήσεις αρκετά ζητήματα που σε απασχολούν. Οι συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές αυτήν την Δευτέρα για το ζώδιό σου, προκειμένου να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και να ξεκαθαρίσεις οριστικά τα θέματα του παρελθόντος. Μην κάνεις πίσω και δες με αισιοδοξία το μέλλον, που σου χαμογελά.


Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, έχεις αρκετά στο κεφάλι σου που πρέπει να μπουν σε σειρά. Μην αποδιοργανωθείς σήμερα με άλλα ζητήματα και αφήσεις πίσω όλες αυτές τις υποχρεώσεις σου, γιατί στο τέλος θα τρέχεις, χωρίς να μπορείς να τις μαζέψεις. Κινήσου με σύνεση και χωρίς να παρασύρεσαι. Με την Σελήνη να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Ερμή, ίσως θελήσεις να απομονωθείς και να τα ‘‘βρεις’’ με τον εαυτό σου.


Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα είσαι αρκετά φορτωμένος και προσπαθείς να τελειώνεις με όσο το δυνατόν περισσότερες υποχρεώσεις. Μάλλον πρέπει να χαλαρώσεις λίγο και να βάλεις μια καλή σειρά στις εκκρεμότητές σου. Κάθε τι που κάνεις χρειάζεται σκέψη και όχι παρορμητισμό. Εμπιστεύσου τις ικανότητές σου και μην σταματάς μπροστά σε μικρά εμπόδια που μπορεί να σου τύχουν!


Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα οι ικανότητές σου θα γίνουν όχημα για να πετύχεις όσα θέλεις, ώστε να δρομολογήσεις αποτελεσματικά τα σχέδιά σου. Όσα ζητήματα παρέμεναν στάσιμα θα μπουν σε μια καλή σειρά και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τις ιδέες σου με δυναμικό τρόπο.


Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, η σημερινή Δευτέρα σε θέλει σε εγρήγορση, γι’ αυτό μην επαναπαύεσαι στιγμή και μην αφήνεις να περνούν ευκαιρίες που θα προχωρήσουν τα σχέδιά σου. Οργανώσου σωστά και θα δεις ότι όλα είναι στο χέρι σου να γίνουν. Σε κάθε περίπτωση, γίνε λίγο πιο ανοιχτός στις επαφές με τους γύρω σου και μην επιμένεις με πείσμα στις απόψεις σου.