Τα ζώδια του Σαββάτου!

Έχεις άστρο σήμερα;

Τα ζώδια του Σαββάτου!

Έχεις άστρο σήμερα;


Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα η ενέργεια που αισθάνεσαι έχει δύο όψεις. Απ’ τη μία σου δίνει την ώθηση να κάνεις κάποιες κινήσεις, για να λύσεις τα προβλήματα που σε απασχολούν, απ’ την άλλη κινδυνεύεις να παρασυρθείς από εκνευρισμούς και να δημιουργήσεις περισσότερα προβλήματα. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και μίλα με τους δικούς σου ανθρώπους, για να σε συμβουλέψουν κατάλληλα.


Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα είναι κατάλληλη στιγμή για να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και μην περιμένεις να συμβούν όλα από μόνα τους. Προσοχή όμως, αυτό δεν σημαίνει να κάνεις βιαστικές κινήσεις και να ρισκάρεις κάποιες αποφάσεις, που είναι αρκετά σημαντικές. Η λογική θα αποδειχθεί πολύτιμος οδηγός σου για το μέλλον σου.


Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, είναι κάποιες καταστάσεις που σε προβληματίζουν και επειδή νιώθεις ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι’ αυτές, μονίμως τις αποφεύγεις και τις αφήνεις άλυτες. Με αυτήν την τακτική που ακολουθείς όμως, δεν θα μπορέσεις να ξεφύγεις. Βάλε κάτω τη λογική σου και δώσε λύσεις, ακόμα κι αν πρέπει να αλλάξεις κάποιες παγιωμένες απόψεις και τακτικές.
 

Καρ​κίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, μία πολύ τυχερή ημέρα ξημερώνει για εσένα με την Σελήνη να κινείται στον Λέοντα και με λίγη παραπάνω προσπάθεια από τη μεριά σου, οι στόχοι σου μπορούν να πάρουν το δρόμο της υλοποίησης. Λίγη προσοχή μόνο χρειάζεται στην διατήρηση του μέτρου! 


Λέων

Φίλε Λέοντα, μην κάνεις πίσω σήμερα, μπροστά στα προβλήματα που θα προκύψουν. Έχεις κάθε δυνατότητα να τα λύσεις προς όφελός σου, αλλά έχεις και τη συμπαράσταση φίλων, που βρίσκονται κοντά σου για να σε βοηθήσουν. Όποια τροπή και αν πάρουν τα πράγματα, να είσαι ήρεμος και σίγουρος για τον εαυτό σου. 


Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα σε έχει καταλάβει σήμερα μια έντονη ανησυχία, αλλά και ανυπομονησία για τους στόχους στους οποίους θέλεις να φτάσεις. Αυτή η στάση μπορεί όμως να σε οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις πανικού. Έχε εμπιστοσύνη στις ιδέες σου, βάλε τα δυνατά σου για να τις προωθήσεις με τον κατάλληλο τρόπο και μην χάνεις τον προγραμματισμό σου. Η ανταμοιβή είναι πολύ κοντά σου. 


Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, σήμερα είσαι σε καλή διάθεση και ίσως να μην αξιολογείς με σύνεση ορισμένες καταστάσεις. Μην κάνεις κινήσεις πριν τις σκεφτείς καλά και μην πεις πράγματα που δεν πιστεύεις, γιατί θα απογοητεύσεις τους γύρω σου. Συγκεντρώσου σε όσα σε απασχολούν και βρες χρόνο για λίγη ξεκούραση και χαλάρωση. Έτσι, θα μπορέσεις να σκεφτείς καλύτερα τις λύσεις που έχεις. 


Σκορπιός

Σήμερα, φίλε Σκορπιέ, θα έχεις πολύ γκρίνια και θα παραπονιέσαι για όσα πηγαίνουν στραβά στη ζωή σου. Αυτό όμως δεν αρκεί για να τα διορθώσεις. Άφησε την γκρίνια λοιπόν και αντιμετώπισε με σοβαρότητα αυτά που πρέπει να διορθώσεις για να είσαι ευχαριστημένος. Κάνε τις κατάλληλες κινήσεις για αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις αποτελεσματικά και μην περιμένεις όλα να αλλάξουν γύρω σου, μέσα σε μία στιγμή… Όλα θέλουν το χρόνο τους.


Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, το σημερινό Σάββατο είναι πολύ θετικό για εσένα. Γενικά, διανύεις μια περίοδο όπου οι καλές εξελίξεις σε ευχαριστούν και σου δίνουν κουράγιο και αισιοδοξία. Μπορείς λοιπόν να απολαύσεις όλα όσα συμβαίνουν υπέρ σου και να βρεις τη δύναμη να λύσεις και τα τελευταία θέματα που σε απασχολούν. 


Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, οι καθυστερήσεις και τα προβλήματα θα αρχίσουν σήμερα να εξαλείφονται από τη ζωή σου και καλό είναι να είσαι έτοιμος για όλα. Μην παρασυρθείς όμως από την υπερβολική αισιοδοξία που θα νιώσεις λόγω της θέσης της Σελήνης στον Λέοντα και αφήσεις τα σχέδιά σου. Φρόντισε να μείνεις σταθερός στις απόψεις αλλά και στις τακτικές σου, για να δώσεις οριστικές λύσεις σε όσα προκύπτουν. 


Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και σήμερα, με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από τη θέση της Σελήνης στον Λέοντα, θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση και θα σε οδηγήσουν στη λύση προβλημάτων, που θα προκύψουν εκεί που δεν τα περιμένεις. Ό,τι κι αν γίνει, μη χάσεις την ψυχραιμία σου γιατί μαζί θα χάσεις και το δίκιο σου. Προπάντων, μην γίνεσαι ισχυρογνώμων. 


Ιχθείς

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, μπορείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για ζητήματα τα οποία έχεις παραμελήσει τελευταία και να οδηγηθείς στις κατάλληλες λύσεις. Ειδικά κάποια οικογενειακά θέματα θα μπουν σε σειρά και θα σε ικανοποιήσει η εξέλιξή τους. Φρόντισε να μιλήσεις με φίλους για τα προβλήματα που έχεις, αλλά και να ακούσεις τα δικά τους. 

Πηγή:www.myastro.gr

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα