Τα ζώδια της Δευτέρας!

Έχεις άστρο σήμερα;

Τα ζώδια της Δευτέρας!

Έχεις άστρο σήμερα;


Κριός

Φίλε Κριέ, έχεις αρκετή πίεση και νεύρα σήμερα κι αυτά στέκονται εμπόδιο στο να ξεκινήσεις τη μέρα σου με αισιοδοξία. Ωστόσο, τα πράγματα σήμερα θα εξελιχθούν πολύ θετικά και αρκετά γεγονότα θα σε ανακουφίσουν. Μην δίνεις σημασία σε λόγια που θα ειπωθούν πίσω από την πλάτη σου και συνέχισε με τους ίδιους ρυθμούς, το πρόγραμμα που έχεις καταστρώσει.


Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, κάποια αρνητικά πράγματα που θα ακούσεις σήμερα, θα σου χαλάσουν τη διάθεση, καθώς είσαι ιδιαίτερα συναισθηματικός και η ευαισθησία σου κάνει κακό. Καλύτερα να αγνοήσεις λοιπόν οτιδήποτε κακοπροαίρετο πέσει στην αντίληψή σου, αφού με τόση ενέργεια και ικανότητες, τίποτα ουσιαστικά δεν μπορεί να σε βλάψει. 


Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, μπορείς σήμερα να καταφέρεις πολλά πράγματα και μάλιστα σε αυτό θα σε βοηθήσουν κάποιοι συγγενείς σου ή πολύ καλοί φίλοι. Η δημιουργικότητα και η ευρηματικότητά σου είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα και σε κάνουν ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε οτιδήποτε χειριστείς.
 

Καρ​κίνος

Σήμερα, είναι μία μέρα με πολλές υποχρεώσεις, στις οποίες θα πρέπει να ανταποκριθείς, αγαπητέ Καρκίνε, διαφορετικά θα έχεις πολύ σύντομα πρόβλημα. Να είσαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις με επιτυχία, αρκεί να κινηθείς μεθοδικά, ώστε να μην πελαγώσεις. Πολύ δικά σου άτομα θα βρεθούν δίπλα σου, για να βοηθήσουν την κατάσταση.


Λέων

Αγαπητέ Λέων, οι προσπάθειες που έχεις κάνει το προηγούμενο διάστημα αρχίζουν να σε ανταμείβουν σιγά-σιγά και να σε ικανοποιούν πολύ. Πολλοί άνθρωποι θα βρεθούν δίπλα σου, για να βοηθήσουν στα σχέδιά σου. Τελειώνεις με κάποιες τελευταίες εκκρεμότητες και όλα θα πάνε πολύ καλά.


Παρθένος

Φίλε Παρθένε, τα πράγματα γύρω σου αλλάζουν και αυτό γίνεται προς όφελός σου. Μην παρασύρεσαι σε βιαστικές κρίσεις, γιατί μπορεί να κάνεις λάθη. Προσαρμόσου στα νέα δεδομένα και μην γκρινιάζεις για το παραμικρό. Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία, που μπορεί να κάνει τη ζωή σου καλύτερη. 


Ζυγός

Είναι μια πολύ καλή μέρα η σημερινή για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ, και μάλιστα δεν είναι η μοναδική. Μην κάθεσαι λοιπόν λεπτό άπραγος, αλλά κάνε ό,τι μπορείς για να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου για το μέλλον. Ευνοούνται οι συναντήσεις με άτομα κύρους, στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. 


Σκορπιός

Ημέρα με πολλές ευχάριστες ειδήσεις θα είναι η σημερινή για εσένα, αγαπητέ Σκορπιέ. Μπορείς να πλησιάσεις άτομα, με τα οποία το τελευταίο διάστημα είχαν προκύψει παρεξηγήσεις και να λύσετε τις μεταξύ σας διαφορές, με ήρεμες κουβέντες. Θα νιώσεις απόλυτα ικανοποιημένος και μετά, θα επιστρέψεις στην καθημερινότητά σου με ευχάριστη διάθεση.


Τοξότης

Τα πράγματα που σε απασχολούν είναι πάρα πολλά, αγαπητέ Τοξότη. Θα πρέπει να βάλεις μια σειρά και να τα τακτοποιήσεις ένα-ένα. Άλλωστε, η μέρα ευνοεί ιδιαίτερα την υλοποίηση των σχεδίων και την εξέλιξη σε καταστάσεις, που παρέμεναν στάσιμες.


Αιγόκερως

Μην απογοητευτείς σήμερα, αν δεν πάνε όλα όπως θελήσεις, φίλε Αιγόκερε. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες, που μπορείς ακόμα να εκμεταλλευτείς για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Μην το βάζεις κάτω και μην αφήσεις να πάει χαμένος ο κόπος που έχεις καταβάλει μέχρι σήμερα. Διώξε κάθε αρνητική σκέψη και συνέχισε με τους ίδιους ρυθμούς...


Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, ξεκινάει μία πολύ δημιουργική ημέρα για εσένα και, για να την αξιοποιήσεις αλλά και να την απολαύσεις, πρέπει να αφήσεις πίσω σου τα φαντάσματα του παρελθόντος. Μην κάνεις πισωγυρίσματα, συγκεντρώσου και κοίτα μπροστά με αισιοδοξία.


Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, παρότι σήμερα θέλεις να ξεμπερδεύεις με διάφορα ζητήματα, το ξέρεις ότι δεν μπορείς να ασχοληθείς με όλα και να το κάνεις αποτελεσματικά. Οπότε ηρέμησε και μην υπερβάλεις με τις ενέργειές σου. Μπορείς να ξεκινήσεις με τα σημαντικά, όπως είναι κάποια οικογενειακά θέματα, και μετά αξιολογείς και τα υπόλοιπα.

Πηγή:www.myastro.gr

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα