Ο Ολυμπιακός ψήφισε πάλι προπονητή από την Ιβηρική. Μετά τον Ερνέστο Βαλβέρδε, τον Μίτσελ και τον Βίτορ Περέιρα, ο Φραν Εσκριμπά θα πάρει τη θέση στην άκρη του ερυθρόλευκου πάγκου.

Οι πρωταθλητές συμφώνησαν σε όλα με τον 50χρονο τεχνικό της Ελτσε, ο οποίος έλυσε την συνεργασία του με την πρώην ομάδα του μετά από τριετή παρουσία και οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα.

Οι πληροφορίες και από την Ισπανία αναφέρουν πως ο Εσκριμπά θα είναι στην Αθήνα την Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη για να κλείσει και τυπικά το deal με τον Ολυμπιακό και να ανακοινωθεί και επίσημα η συνεργασία των δύο πλευρών που θα είναι για 2+1 χρόνια.

Ο Εσκριμπά ήταν εδώ και αρκετές μέρες η επιλογή που είχαν καταλήξει οι Πειραιώτες τσεκάροντας συνάμα και άλλες περιπτώσεις, όμως αποφάσισαν να προχωρήσουν με τον 50χρονο τεχνικό θεωρώντας πως έχει τα στοιχεία που χρειάζεται για να δημιουργήσει μια νέα ομάδα από την αρχή σε πολύ πιο στέρεα βάση από ότι η φετινή και να μπορέσει να συνδυάσει τους τίτλους με το καλό θέαμα και την διάκριση στην Ευρώπη.