Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα ξεκίνα την ημέρα σου δυναμικά και προσπάθησε να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί, για να διορθώσεις λάθη ή να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Θα μπορέσεις να βάλεις μια σειρά, γιατί οι πλανήτες σε ευνοούν, αλλά χρειάζεται και η δική σου αποφασιστική διάθεση. 


Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, οι ευκαιρίες που θα φέρει μπροστά σου η σημερινή μέρα είναι πάρα πολλές και πρέπει να τις αναγνωρίσεις και να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Πολλά ζητήματα που ήταν στάσιμα, τώρα θα πάρουν μπροστά και θα ζήσεις στιγμές ικανοποίησης από τις εξελίξεις που έρχονται. 


Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, αρκετές καταστάσεις που παρέμεναν στάσιμες σε βασικούς τομείς της ζωής σου, τώρα θα αρχίσουν να εξελίσσονται γρήγορα και καλό είναι να κάνεις ό,τι μπορείς για να έρθουν τα πράγματα όπως ακριβώς θέλεις. Η σημερινή Τετάρτη σε βοηθά να πάρεις αποφάσεις, αλλά και να δεις την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων.
 

Καρ​κίνος

Φίλε Καρκίνε, η εσωτερική αναζήτηση είναι αυτή που θα χαρακτηρίζει τη σημερινή μέρα για το ζώδιό σου. Καλό είναι να αποφύγεις την υπερβολική μελαγχολία και να πάρεις αποφάσεις ρεαλιστικές για τους διάφορους τομείς της ζωής σου. Δείξε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου και μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. 


Λέων

Φίλε Λέοντα, το πλανητικό σκηνικό σήμερα μπορεί να σε βάλει σε μια κατάσταση, όπου η θεωρία θα έχει απόσταση από την πράξη. Μην αναβάλεις τις δουλειές που έχεις προγραμματίσει να κάνεις και μην χάνεσαι στις σκέψεις σου. Πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα τις υποχρεώσεις σου, για να προχωρήσεις παρακάτω. 


Παρθένος

Καλύτερα σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, να αφήσεις λίγο στην άκρη την ευαισθησία σου και να μη δίνεις τόση πολύ σημασία σε σχόλια, που γίνονται πίσω από την πλάτη σου. Εξάλλου, υπάρχουν και άνθρωποι που σε εκτιμούν και σε θαυμάζουν. Επικεντρώσου στα θετικά και πάρε τις καταστάσεις στα χέρια σου. 


Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τον εαυτό σου, γιατί ήδη έχεις κουραστεί αρκετά και δεν θα αποδίδουν οι προσπάθειες που κάνεις. Βρες χρόνο σήμερα να ξεκουραστείς και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν. Το πλανητικό σκηνικό ανοίγει νέες προοπτικές στον ορίζοντα της ζωής σου και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα.


Σκορπιός

Η σημερινή Τετάρτη, αγαπητέ Σκορπιέ, σε ευνοεί για να λύσεις με τρόπο δυναμικό πολλά ζητήματα, που μέχρι σήμερα σε βασάνιζαν. Θα χρειαστεί να είσαι σε ετοιμότητα και να εκμεταλλευτείς όλες τις θετικές συγκυρίες της ημέρας. 


Τοξότης

Φίλε Τοξότη, αντί να προσπαθείς να αντισταθείς σε όσα συμβαίνουν γύρω σου και να αρνείσαι την πραγματικότητα, καλύτερα να δεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία τις καταστάσεις και να κάνεις ό,τι μπορείς κάτω από τις υπάρχουσες συνθήκες. H δυναμικότητά σου σήμερα θα σε βοηθήσει να κινηθείς προς αυτή την κατεύθυνση και μάλιστα με αποφασιστικότητα. 


Αιγόκερως

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, εκμεταλλεύσου τη δυναμική σου διάθεση και κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς με ζητήματα που έχουν μείνει στάσιμα ή σε εκκρεμότητα. Από την άλλη, οι κοινωνικές σκοπιμότητες απαιτούν έξυπνους ελιγμούς στην συμπεριφορά σου και η ερωτική σου ζωή θα σου ζητήσει να κάνεις μία θυσία.


Υδροχόος

Καλύτερα σήμερα, φίλε Υδροχόε, να κάνεις ένα καλό ξεκαθάρισμα στους ανθρώπους που σε περιβάλλουν και να μιλήσεις για όλα όσα σε απασχολούν. Απομάκρυνε τα άτομα που σε στενοχωρούν και σε φορτώνουν με τα προβλήματά τους και κράτησε δίπλα σου όσους σε ευχαριστούν και σου φτιάχνουν τη διάθεση. Η μέρα σε βοηθάει να πάρεις τέτοιες αποφάσεις.


Ιχθείς

Η σημερινή Τετάρτη, φίλε Ιχθύ, σου φέρνει λύσεις σε διάφορα προβλήματα. Ειδικά τα θέματα που αφορούν την οικογένειά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά και σου φεύγει ένα μεγάλο άγχος. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να είσαι ξεκούραστος και ήρεμος για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις πιο αποτελεσματικά κάθε κατάσταση που θα σου παρουσιαστεί.