Τα ζώδια της Τρίτης!

Έχεις άστρο σήμερα;

Τα ζώδια της Τρίτης!

Έχεις άστρο σήμερα;


Κριός

Πρέπει να κινηθείς με ψυχραιμία και ηρεμία την σημερινή ημέρα, γιατί οι εξελίξεις που θα σου φέρει η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη θα είναι αναπάντεχες και θα σε βρουν απροετοίμαστο να τις διαχειριστείς. Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα όσο νομίζεις και με λίγη συγκέντρωση μπορείς να προχωρήσεις στο δρόμο που έχεις χαράξει, χωρίς να σε αποσυντονίζει τίποτα.


Ταύρος

Η σημερινή Τρίτη θα σε φέρει μπροστά σε αποφάσεις, που δεν παίρνουν άλλη αναβολή. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου και μην παρατάς κάποια ζητήματα, επειδή θεωρείς ότι δεν μπορείς να τα χειριστείς. Δώσε λύσεις σήμερα που πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον Τοξότη και σε ευνοεί, για να μπορέσεις να απαλλαχθείς από το άγχος και την πίεση που περνάς. 


Δίδυμοι

Τα έχεις μπερδέψει κάπως τα πράγματα και αυτό σήμερα σε βγάζει εκτός σε όλα τα επίπεδα. Δεν υπάρχει λόγος για πανικό! Ανασυγκροτήσου, ανασκουμπώσου και αναδιοργάνωσε τα θέματα που σε απασχολούν. Αν τα βάλεις σε σειρά, όλα μπορούν να γίνουν. 
 

Καρ​κίνος

Σήμερα, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη, θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να κάνεις αλλαγές. Φρόντισε να μην κινείσαι μόνο συναισθηματικά και δες μερικές καταστάσεις ρεαλιστικά, για να μπορέσεις να τα πας καλύτερα. Έχεις πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει να τακτοποιήσεις, για να μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά και να κάνεις κάποια ουσιαστικά βήματα για το μέλλον. 


Λέων

Η Πανσέληνος που γίνεται απόψε στον Τοξότη θα σε κάνει να αναθεωρήσεις αρκετές απόψεις και ίσως σου δώσει μια τάση απελευθέρωσης από παγιωμένες πεποιθήσεις, που μάλλον σε κρατούσαν πίσω. Αφέσου σε αυτή την επίδραση και σκέψου λίγο διαφορετικά τα πράγματα.


Παρθένος

Σήμερα έχεις τόσο καλή διάθεση, που δεν σε χωράει o τόπος. Ευτυχώς, γιατί είχες αρχίσει να γίνεσαι γραφικός με τόση γκρίνια που σε είχε κυριεύσει τις τελευταίες ημέρες. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον Τοξότη θα φέρει κοντά σου χρήσιμες γνωριμίες, που αν εκμεταλλευτείς κατάλληλα θα προωθήσουν την καριέρα σου και θα αποκομίσεις πολύ γρήγορα σημαντικά οφέλη.


Ζυγός

Πολλά είναι αυτά που θα φτάσουν σήμερα στα αυτιά σου, θα σε αγχώσουν και θα σε προβληματίσουν. Μη δώσεις καμία σημασία και μην παρασυρθείς από μικροψυχίες, γιατί θα χάσεις πολύτιμο χρόνο και ενέργεια. Ασχολήσου με ό,τι σε απασχολεί πραγματικά, για να νιώσεις καλύτερα. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον Τοξότη θα σε «γνωρίσει» με αξιόλογους ανθρώπους, που θα φανούν πολύ χρήσιμοι μελλοντικά στη δουλειά σου.


Σκορπιός

Πολύ ενδιαφέρουσα θα είναι η σημερινή μέρα για εσένα κι αυτό κυρίως λόγω της Πανσελήνου, που πραγματοποιείται στον Τοξότη. Μην τρομάζεις, γιατί η επίδρασή της είναι πολύ ευνοϊκή για εσένα και τα σχέδιά σου. Προχώρησε όσα έχεις στο μυαλό σου άφοβα και φρόντισε να μην σε κρατάνε πίσω κάποια άτομα με τις συμβουλές τους. Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το ποιος είναι ο στόχος τους. 


Τοξότης

Όλη την εβδομάδα έχουν πέσει πάνω σου αρκετές αναποδιές και προβλήματα, που σε έχουν αποσυντονίσει και σε έχουν αφήσει ανήμπορο μπροστά στις εξελίξεις. Είναι ώρα να πάρεις το πάνω χέρι, ακόμα και με κινήσεις που απλά θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιό σου, σε ευνοεί σημαντικά. Ασχολήσου με τον εαυτό σου και φρόντισε την υγεία σου, για να νιώσεις αρκετά δυνατός απέναντι σε κάθε πρόβλημα.


Αιγόκερως

Σήμερα η δυναμικότητά που σου χαρίζει η Πανσέληνος στον Τοξότη μπορεί να φέρει από πολύ θετικά έως καταστροφικά αποτελέσματα, γι’ αυτό πρέπει να έχεις το νου σου σε ό,τι επιχειρήσεις να κάνεις. Αν τη διοχετεύσεις στα σχέδιά σου, όλα θα πάνε καλά. Προσοχή να μην παρασυρθείς σε εντάσεις με δικά σου άτομα, που το μόνο που θέλουν είναι το καλό σου. 


Υδροχόος

Καλό είναι σήμερα να κάνεις κάποιες κινήσεις, που θα αφορούν το μέλλον και όχι το παρελθόν σου. Αρκετά σε έχουν προβληματίσει κάποια λάθη ή κινήσεις που έχουν ήδη γίνει και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να τα αλλάξεις. Η ενέργεια πάντως που θα σου χαρίσει η Πανσέληνος σήμερα στον Τοξότη θα είναι τέτοια, που θα μπορέσεις να απαγκιστρωθείς από κάποιες εμμονές και σε αυτό θα συμβάλουν και τα πολύ δικά σου άτομα. 


Ιχθείς

Σήμερα η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη και σε επηρεάζει άμεσα, λόγω της συμβολής του κυβερνήτη σου Ποσειδώνα. Οπότε δικαιούσαι έναν μικρό εκνευρισμό, λίγη ένταση και λίγη (έως πολλή) αναστάτωση. Μην αφεθείς όμως σε αυτή την κατάσταση και μην παρασυρθείς σε εντάσεις, που δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Κάθε αλλαγή που έρχεται, μπορεί να είναι για το καλό σου, αν την αξιοποιήσεις κατάλληλα. 

Πηγή:www.myastro.gr

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα