Τα ζώδια της Τετάρτης (27/05/2015)

Έχεις άστρο σήμερα;

Τα ζώδια της Τετάρτης (27/05/2015)

Έχεις άστρο σήμερα;


Κριός

Υπάρχουν ορισμένα ζητήματα που αρνείσαι να δεις ξεκάθαρα εδώ και καιρό. Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή να γίνεις περισσότερο ρεαλιστής και να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις στις πραγματικές τους διαστάσεις. Μπορείς να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στα άτομα που σε περιβάλλουν και να βάλεις στη θέση τους εκείνους, που σε ανταγωνίζονται πίσω από την πλάτη σου. Είναι καιρός να υπερασπιστείς τον εαυτό σου με όποιο μέσο διαθέτεις.


Ταύρος

Η σημερινή μέρα σε βρίσκει μέσα στην ένταση, αλλά και τη δημιουργικότητα! Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να κάνεις πολλά από εκείνα που αναβάλεις εδώ και καιρό. Η διάθεσή σου είναι ιδιαίτερα καλή και μπορείς να βρεις λύσεις σε διάφορα ζητήματα. Και αυτό περιλαμβάνει και ξένα ζητήματα, που αφορούν όμως δικούς σου ανθρώπους.


Δίδυμοι

Η στασιμότητα και η ηρεμία που κυριαρχεί γύρω σου, σου χαλάει τη διάθεση. Νιώθεις έντονα ότι δεν προχωράει τίποτα και ότι όλα σου τα σχέδια είναι στην αναμονή. Προσπάθησε να μείνεις ψύχραιμος και να μην ξεσπάς τα νεύρα σου, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να δημιουργήσεις εντάσεις με δικά σου άτομα, που θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν σημαντικά. Ίσως να σου χρειάζεται λίγη ξεκούραση και καλό είναι να την επιδιώξεις, για να μη νιώσεις ότι φτάνεις στα όριά σου.
 

Καρ​κίνος

Η σημερινή μέρα θα είναι καλή και αποτελεσματική, αν καταφέρεις να ελέγξεις το άγχος και την πίεση που νιώθεις. Όλα μπορούν να μπουν σε σειρά, αρκεί να έχεις τη διαύγεια να σκεφτείς τις λύσεις, που θα σε βγάλουν από πιθανές δύσκολες θέσεις. Αν συνεχίσεις να κάνεις σπασμωδικές κινήσεις λόγω έλλειψης ψυχραιμίας, θα ακυρώσεις και καταστάσεις που έχουν φτάσει σε ικανοποιητικό επίπεδο.


Λέων

Θα χρειαστεί σήμερα να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου για να βελτιωθούν όλα εκείνα, που σε προβληματίζουν και σε κάνουν να αισθάνεσαι άσχημα. Είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρεις αποφάσεις για τη ζωή σου και να μην αφήνεις πλέον τις καταστάσεις στην τύχη τους.


Παρθένος

Η κοινωνική σου ζωή θα είναι ιδιαίτερα ευνοημένη σήμερα και θα μπορέσεις να λάβεις την αναγνώριση που ζητάς σε κάποιους κύκλους, που θεωρείς πολύ σημαντικούς. Μην ανοίγεσαι όμως σε άτομα που δεν έχεις καταλήξει για τις προθέσεις τους διότι μπορεί να σου κάνουν κακό. Γενικά φυλάξου, χωρίς όμως να χαλάσεις τη διάθεσή σου.


Ζυγός

Η μέρα θα είναι αρκετά πιεστική και θα σε φέρει κοντά στα όριά σου. Καλό είναι να προσέχεις τις κινήσεις σου και να μην επιβαρύνεις την κατάσταση με υπερβολές, που αφορούν την διατροφή σου ή ακόμα και τη διασκέδασή σου. Καλύτερα να βρεις χρόνο για να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις. Θα σου χρειαστεί αρκετή διαύγεια και καλή ψυχολογία, για να ανταποκριθείς σε όλες σου τις υποχρεώσεις.


Σκορπιός

Σήμερα αρκετά πράγματα θα σε προβληματίσουν. Η διάθεσή σου θα είναι λίγο περίεργη, καθώς θα αναρωτηθείς για βασικά ζητήματα της ζωής σου και κατά πόσο χειρίζεσαι σωστά τις καταστάσεις. Μάλλον θα χρειαστεί να μείνεις λίγο μόνος σου, για να βάλεις κάποια θέματα σε σειρά, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να αφήσεις να σε πάρει από κάτω, γιατί πραγματικά οι καταστάσεις που σε περιβάλλουν είναι πολύ καλύτερες απ’ όσο νομίζεις.


Τοξότης

Θα σου κάνει καλό να βρεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου σήμερα. Μην ξοδέψεις όλη σου την ενέργεια στους άλλους και τις υποθέσεις τους και προσπάθησε να βρεις τρόπο να σκέφτεσαι μακριά από όλα όσα γίνονται γύρω σου. Χρειάζεται ψυχραιμία και όχι βιασύνη για να πάρεις τις σωστές αποφάσεις.


Αιγόκερως

Τα νεύρα σου σήμερα δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση λόγω της αρνητικής όψης που πραγματοποιεί ο Ερμής με τον Άρη και σε επηρεάζει. Θα σου χρειαστεί αρκετή υπομονή και ψυχραιμία για να μην ξεσπάσεις στους δικούς σου ανθρώπους, οι οποίοι εξάλλου, δε σου φταίνε σε τίποτα. Μάλλον κάνουν κι αυτοί τις προσπάθειές τους να σε καταλάβουν κι εσύ δεν βοηθάς ιδιαίτερα.


Υδροχόος

Σήμερα θα χρειαστεί να πιστέψεις στον εαυτό σου, για να δεις κάποιες καταστάσεις να βελτιώνονται. Η αλήθεια είναι ότι μπορείς να πετύχεις ό,τι βάλεις στο νου σου, αλλά χρειάζεται να το πιστεύεις και εσύ ο ίδιος πως έχεις όλες τις ικανότητες να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο. Μην αφήσεις τίποτα να σου χαλάσει τη διάθεση. Προγραμματίσου και υλοποίησε τα σχέδιά σου με όσα μέσα έχεις στη διάθεση σου.


Ιχθείς

Μπορεί σήμερα να αντιμετωπίσεις κάποιες καθυστερήσεις στα σχέδιά σου λόγω της αρνητικής όψης που πραγματοποιεί ο Ερμής με τον Άρη, αλλά αυτό δεν πρέπει να σου χαλάσει τη διάθεση. Εξάλλου, ευχάριστες ειδήσεις σε περιμένουν και θα δεις ότι μπορείς να φέρεις τα πράγματα εκεί που θέλεις πολύ πιο εύκολα απ’ όσο νομίζεις.

Πηγή:www.myastro.gr

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα