Οι αστροπροβλέψεις της Τρίτης 03/12 από την Άνιελ.

ΚΡΙΟΣ

Πολλές καινούριες ευκαιρίες δημιουργούνται σήμερα στον επαγγελματικό σας τομέα αλλά πρέπει να μην παρασυρθείτε σε υπερβολές. Υπάρχουσες σχέσεις ενδέχεται να οδηγηθούν σε ολοκλήρωση. Μια βοήθεια από κάποιο επίδομα η κάποιο βοήθημα από την οικογένειά σας θα σας ανακουφίσει έστω και προσωρινά. 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Θα χρειαστεί να εργαστείτε περισσότερο και πιο μεθοδικά από σήμερα και μετά προκειμένου να αυξήσετε τα έσοδά σας. Νέα ξεκινήματα θα σας χαροποιήσουν και θα σας δώσουν μεγαλύτερη ώθηση. Δεν περιορίσατε τα έξοδα σας και σήμερα αντιμετωπίζετε προβλήματα στην εξόφληση κάποιων υποχρεώσεων.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βρείτε το πραγματικό νόημα της αγάπης και προσπαθήστε να το εισάγετε στη σχέση σας αγαπάτε αρκετά τον σύντροφό σας αλλά δεν το δείχνετε όπως πρέπει. Μην απογοητεύεστε με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε καθημερινά στη δουλειά σας. Θα ήταν μεγάλο λάθος να κλειστείτε στο σπίτι σας και να απομονωθείτε από όλους. 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εύκολα μπορεί να κάνετε σήμερα τους συνεργάτες η τους ανωτέρους σας να δουν τις δυνατότητές σας και τι αξίζετε. Φροντίστε να μεγαλώσετε  τον μικρό κοινωνικό σας κύκλο από τον τομέα αυτό μπορεί να κλείσετε δουλειές. Διώξτε το άγχος από τη ζωή σας, προσαρμοζόμενοι στις συνθήκες που επικρατούν. 

 

ΛΕΩΝ

Μερικές φορές πρέπει να παραμερίζετε τη λογική και να εμπιστεύεστε τη διαίσθησή σας, η οποία όντως είναι μοναδική. Εσείς που γεννηθήκατε κατά την διάρκεια του πρώτου δεκαημέρου θα έχετε αρκετά έξοδα. Η επιθυμία σας για νέες αισθηματικές περιπέτειες θα ρίξει αλατοπίπερο στην ζωή σας και θα την αλλάξει όμορφα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σκεφτείτε καλά αρκετές φορές πριν πάρετε πρωτοβουλίες στον επαγγελματικό σας χώρο μήπως να παραμείνετε ήρεμοι. Ο εκνευριστικός εγωισμός σας κινδυνεύει να χαλάσει τη σχέση σας με το ταίρι σας αλλά και με τους συνεργάτες σας. Μην παρασύρεστε από τα θέλω σας και φέρεστε εγωιστικά μέσα στη σχέση σας.

 

ΖΥΓΟΣ

Διασκεδάστε σήμερα με τους αγαπημένους φίλους σας και τα άτομα που αγαπάτε. Από σήμερα πολλά αλλάζουν στην ζωή σας καθώς θα αισθάνεστε καλύτερα και τα αποτελέσματα στα οικονομικά σας θα είναι πιο ευνοϊκά Σταματήστε τις καταχρήσεις! 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα κλίμα οικονομικής ή συναισθηματικής ανασφάλειας δημιουργείται σήμερα για εσάς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Οι πολλές ώρες στη δουλειά, σας προκαλούν έντονο στρες το οποίο δυστυχώς το μεταφέρετε στο σπίτι σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σας περιμένει μια πολύ ανοδική πορεία στην καριέρα σας, αν φυσικά πιστέψετε στον εαυτό σας και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται οι οποίες είναι μοναδικές και ανέλπιστες . Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί το επόμενο διάστημα, γιατί θα σας φλερτάρουν επίμονα. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρέπει να είστε πιο θετικοί και συναισθηματικοί απέναντι στον σύντροφό σας. Δώστε όραμα στους συνεργάτες σας και βρείτε κίνητρα για να επεκτείνετε την επιχείρησή σας. Έχετε αυτή την περίοδο κάποια προβλήματα με τα συναισθήματα σας αλλά αφήστε το σε δεύτερη μοίρα. 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα βρείτε μπροστά σας σήμερα το δίλημμα: ή επαγγελματική σταδιοδρομία ή σωστή ανατροφή των παιδιών σας. Αναπάντεχες ίσως εξελίξεις σε προσωπικά ή επαγγελματικά θα σας προβληματίσουν. Τα τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν σήμερα  θα είναι ευτυχώς πρόσκαιρα.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Οι ρυθμοί σας παραμένουν χαμηλά και θα έχετε ακόμη την ανάγκη απομονωθείτε στο σπίτι σας, μακριά από τις ευθύνες. Κάποιες καταστάσεις του παρελθόντος σας απασχολούν έντονα αυτό το διάστημα. Νέα προβλήματα οικονομικής φύσης θα σας χαλάσουν τη διάθεση.

Για περισσότερα θέματα που αφορούν ζώδια μπείτε στο www.aniel.gr