Είναι μόλις 18. Είναι όμορφη και θέλει να γίνει μοντέλο. Έχει σύνδρομο down, αλλά ας χαλαρώσουμε, είναι απλά ένα χρωμόσωμα.

Το όνομα της μικρούλας είναι Madeline, και το όνειρό της είναι να γίνει μοντέλο για διαφημίσεις “για να αλλάξει τον τρόπο που η κοινωνία αντιμετωπίζει τα παιδιά με σύνδρομο down“, όπως η ίδια αναφέρει στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. 

 

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της μητέρας της, η Madeline άρχισε να ποζάρει στο φωτογραφικό φακό αφού έχασε 18 κιλά ενώ παράλληλα κάνει κολύμβηση πέντε φορές την εβδομάδα και συμμετέχει και σε χορευτικές ομάδες χιπ χοπ.

Ήδη μια εταιρία αθλητικών ειδών έχει προσεγγίσει την οικογένεια της Madeline για να διαφημίσει τα προϊόντα της, αλλά εκείνη δε δείχνει να αρκείται σε αυτό, καθώς ο μεγάλος της στόχος είναι η πασαρέλα και φαίνεται αποφασισμένη να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τα καταφέρει.

 

 

 

Living dead rocks

A photo posted by Madeline Stuart (@madelinesmodelling_) on

 

Θέλω απλά ο κόσμος να σταματήσει να λυπάται όταν τους λέω ότι η κόρη μου έχει σύνδρομο down“, είναι τα λόγια της μητέρας της στα μέσα της Αυστραλίας που έβγαλαν το θέμα στην επιφάνεια και έβαλαν κι αυτά το λιθαράκι τους για να γίνει πραγματικότητα το όνειρο μιας ακόμα 18χρονης…

 

* Την Madeline μπορείτε να τη βρείτε στο facebook στο twitter και στο instagram.